in

Starul TikTok Dylan Mulvaney își oprește operația de feminizare facială

Acum că și-a dezvăluit rezultatele, Dylan a spus că este obsedată, dar călătoria nu s-a încheiat încă.

„Cea mai nebunească parte este că poate dura până la un an întreg pentru ca toată umflarea să dispară”, a explicat ea. „Deci, în următoarele câteva luni, vom continua să vedem unele schimbări, dar chiar acum, aici, la împlinirea celor șase săptămâni, există o idee destul de puternică despre cum va arăta.”

Reflectând asupra operațiunii în general, Dylan a transmis un mesaj despre speranța sa că FFS va fi privit într-o lumină diferită.

„Aceasta este o procedură extrem de privilegiată și vreau să subliniez că nu este doar o operație plastică tipică”, a spus ea. „Dacă nu eram trans, acestea nu ar fi fost schimbări pe care le-aș fi căutat. Dar, din cauza disforiei mele de gen, am simțit că am nevoie. Și vreau ca toți să începem să vedem FFS la fel de important ca și celelalte genuri – afirmați asistenta medicala”.

Ea a continuat: „Persoanele trans petrec ani de zile economisind pentru aceste tipuri de proceduri, deoarece acestea sunt rareori acoperite de asigurare și mi-a adus deja atât de multă pace, încât sper că putem începe cu toții să pledăm pentru o asistență medicală mai bună pentru trans”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De ce fanii Grey’s Anatomy cred că Justin Chambers s-ar putea întoarce

Acuzațiile de violență domestică ale lui Amar’e Stoudemire au renunțat