in

Nathan Lane tachinează viitorul din Only Murders

Nu există afaceri ca show-business și nimeni nu o știe mai bine decât Nathan Lane.

Nu numai că actorul joacă în prezent în noua sa piesă de pe Broadway, Imagini de acasădar și două dintre serialele lui TV sunt pe cale să revină în curând pe ecranele din apropiere.

Lane a tachinat eventuala A Doua Venire Epoca de Aurîn care interpretează „epitomul snobismului”, Ward McAllister, în timpul apariției sale din 31 ianuarie pe Astăzi. „Sezonul doi nu va ajunge până în septembrie”, a dezvăluit el. „Dar e ca și cum ai fi parte dintr-o mare companie de repertoriu. O mulțime de prieteni vechi și oameni pe care i-am iubit de departe.”

În altă parte în lumea televiziunii, bărbatul de 66 de ani a discutat și despre ce se va întâmpla în sezonul trei din Doar omucideri în clădirepentru care a câștigat un Emmy pentru cel mai bun actor invitat într-un serial de comedie în rolul lui Teddy Dimas.

„Ei au Meryl Streep– acum filmează sezonul trei – ea i s-a alăturat”, a spus Lane. Dacă îmi permiteți, într-o zi liberă, m-au cerut să intru. Dar este Meryl, Paul Rudd Și Jessie Williams. Este un nou mister de crimă.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Savannah Chrisley ne pune la curent cu viața din închisoare a părinților Todd și Julie

De fiecare dată când ziua de naștere Stormi Webster ne fura inimile