in

De fiecare dată când ziua de naștere Stormi Webster ne fura inimile

La multi ani, Stormy Webster!

Kylie Jenner Și Travis ScottFiica împlinește astăzi, 1 februarie, 5 ani și, deși se pare că abia ieri, Ține pasul cu Kardashians Alum și rapperi și-au întâmpinat fetița în lume, Stormi a devenit cu siguranță propria ei personalitate de-a lungul anilor.

Așa cum este! cititorii își vor aminti cu siguranță, Kylie a reușit să-și păstreze sarcina secretă timp de nouă luni și abia până la nașterea Stormi, proaspăta mămică și-a anunțat sosirea în 2018. „Fetita mea frumoasă și sănătoasă a sosit pe 1 februarie. și abia așteptam să împărtășesc această binecuvântare”, a scris Kylie pe Instagram la acea vreme. „Nu am simțit niciodată dragoste și fericire, așa că pot izbucni!

În aceeași zi, magnatul machiajului a împărtășit un videoclip sincer pe YouTube, intitulat „To Our Daughter”, care a prezentat momente sincere între ea și Travis, împreună cu fragmente din propria ei călătorie în sarcină.

Deși Kylie și-a ținut sarcina sub secret, ea a continuat să împărtășească în mod regulat cele mai drăguțe momente ale lui Stormi pe rețelele de socializare. Fie că este vorba de snowboard pe o pârtie de iepuraș sau de gătit Charlie Brown Pijamale cu tematică de toamnă, fanii nu se pot sătura de adorabilul băiețel.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nathan Lane tachinează viitorul din Only Murders

Însărcinată Kate Chastain știe sexul bebelușului ei? Ea spune…