in

Connie Britton împărtășește o perspectivă rară a relației cu David E. Windsor

Va reveni Connie Britton pentru White Lotus Sezonul 3? Ea spune…

Connie Brittoneste o poveste de dragoste cu David E. Windsor este orice altceva decât o poveste de groază americană.

The Lotus alb actrița a împărtășit o privire asupra relației sale foarte private cu Aceștia suntem noi producător executiv în timpul unei apariții pe 30 ianuarie pe SiriusXM Radio Andy. Detaliind cum l-a văzut pentru prima dată pe David la petrecerea de naștere a unui prieten, în noiembrie 2019, Connie l-a descris ca pe un moment pe care „nu l-ar uita niciodată”.

„Am intrat la petrecerea ei și am spus: „O, Doamne, nu cunosc un singur suflet”, și-a amintit ea pentru gazda. Andy Cohen. „Vorbesc cu prietenul meu și el se uită pe lângă mine și îl vede pe David dincolo de cameră și îmi spune: „Este pe cineva aici pe care trebuie să-l întâlnești”.

Connie, în vârstă de 55 de ani, își amintește că s-a întors să-l vadă pe David, care i-a stârnit imediat interesul. Cu toate acestea, cei doi au ajuns să stea la mese separate pentru cină, iar când masa sa terminat, Connie trebuia să ajungă acasă la fiul ei. Hei bcare acum are 12 ani, pe care l-a adoptat în 2011. Așa că, atunci când prietena ei de potrivire a încurajat-o să mai stea puțin pentru a-i fi prezentată lui David, ea i-a spus: „‘Știi ce, roagă-l să-mi trimită un e-mail’”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Însărcinată Kate Chastain știe sexul bebelușului ei? Ea spune…

Brandon Lee dezvăluie cum este cu adevărat mama Pamela Anderson