in

Cele mai mari bombe dezvăluite de Pamela Anderson în New Doc and Memoir

După lansarea casetei lor private de sex, căsătoria cuplului s-a deteriorat rapid și a devenit volatil, Anderson detaliând incidentul înspăimântător din 1998 care a dus la arestarea lui Lee și acuzații de abuz asupra soției și a copiilor. (După ce nu a contestat bateria soțului său, Lee a fost condamnat la șase luni de închisoare, în cele din urmă ispășind patru.)

Anderson spune că „noaptea îngrozitoare” a început când Lee s-a legănat pe podea, spunându-i: „Îmi vreau soția înapoi, o vreau pe soția mea înapoi”. În acel moment nu știam ce să fac. Și am spus doar: „Am nevoie de ajutor pe aici. Trebuie să crești, nu mai e vorba de tine.’”

Spunând că nu i-a mai vorbit niciodată așa înainte, Anderson explică ce s-a întâmplat în continuare în memoria ei.

„Mi-a smuls telefonul, răsucindu-mi brațul în timp ce îl ținea pe Dylan în celălalt”, scrie ea despre fiul ei în vârstă de 7 săptămâni. „Cuia s-a rupt, sângele îmi curgea pe braț. Copiii erau atât de speriați. L-am ridicat și pe Brandon, dar el mi-a alunecat frenetic pe picior și l-a ținut strâns, hiperventilant”.

Lee l-a prins apoi pe Brandon, pe atunci în vârstă de 18 luni, și „ne-a aruncat pe mine și pe Dylan de perete”, își amintește Anderson. „M-am speriat atât de mult că a fost rănit – țipa și avea doar șapte săptămâni. Tommy a fugit pe ușă cu Brandon… Abia puteam să respir, încercând să-mi trag respirația printre lacrimi. În panică, am sunat la 911. „

După ce Lee a fost arestat, Anderson „a încercat să pună capăt căsătoriei”, dar bateristul „a luptat cu adevărat să ne unească”, spune el în documentar. „A trebuit să împart divorțul pentru că nu a vrut să semneze actele. A crezut că o putem face. Mi-am luat copiii și i-am spus „Nu”. Nu a fost o zonă gri pentru mine. Am spus: „Nu poți face asta”.

Anderson admite că odată ce Lee a fost eliberat din închisoare, cei doi au avut „întâlniri secrete, încălcând ordinul de restricție”. În cele din urmă, împăcarea lor „nu a durat… niciunul dintre noi nu l-a putut ierta pe celălalt, până la urmă”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Damar Hamlin colaborează cu Asociația Americană a Inimii pentru a promova educația CPR

Alec Baldwin a fost acuzat oficial de ucidere din culpă în legătură cu împușcăturile lui Rust