in

Big Vision a lui James Gunn pentru DC Studios include noul film Superman

James Gunn nu pierde timpul punându-ți amprenta.

The Gardienii Galaxiei Regizorul, care a preluat funcția de co-CEO al DC Studios în octombrie 2022, a dezvăluit planul amplu de conținut al studioului pentru anii următori.

În un videoclip din 31 ianuarie postat pe TwitterGunn a anunțat planuri pentru Superman: Legacype care îl numește „adevăratul început al DCU”.

„Asta a fost scris de mine”, a dezvăluit Gunn. „Sunt la mijloc. Mă distrez foarte mult făcând asta. Supraom va fi lansat în cinematografe pe 11 iulie 2025.”

Gunn a anunțat, de asemenea, un nou film Batman numit Cei curajoși și îndrăznețipe care l-a numit „introducerea lui Batman al DCU”.

In timp ce Robert Pattinson vrei nu joacă Batman Cei curajoși și îndrăznețiDC a anunțat, de asemenea, revenirea lui Pattinson ca cruciat cu capac Batman partea a II-a va ajunge în cinematografe pe 3 octombrie 2025.

În ceea ce privește filmul, va lansa și DC Studios Autoritateabazat pe Furtună sălbatică personaje care, în timp, „vor interacționa cu toate personajele noastre majore DCU”, Supergirl: lumea de mâinecare va arăta o Supergirl „mult mai obosită” decât sunt obișnuiți fanii și Chestia mlaștinăpe care Gunn o descrie ca „tonal în afara restului DCU”.

Nu au fost anunțate date de lansare pentru aceste filme.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Urmăriți-vă, fiul lui John Stamos, Billy, care împărtășește aceste „Cuvinte înțelepte”

Dr. Phil se apropie de sfârșit după mai bine de 20 de ani în emisie