in

Alec Baldwin a fost acuzat oficial de ucidere din culpă în legătură cu împușcăturile lui Rust

În 2021, Hollywood-ul a fost zguduit de vestea că Alec Baldwin a împușcat și ucis-o accidental pe Halyna Hutchins pe platoul de filmare. Rugini.

Săptămâna trecută, mai multe instituții au raportat că procurorii plănuiau să îl acuze pe Baldwin în legătură cu moartea lui Hutchins.

Aceste rapoarte au fost confirmate marți după-amiază, în timp ce procurorul districtual al comitatului Santa Fe, New Mexico, a depus acuzații de omor din culpă împotriva lui Baldwin.

Vestea a fost raportată în urmă cu câteva momente de CNN, care a primit o declarație direct de la procuratură.

Alec Baldwin în 2021
Alec Baldwin este fotografiat aici în 2021. Are o privire foarte serioasă pe față. (Foto prin Getty)

„Astăzi am făcut un alt pas important pentru a aduce dreptate lui Halyna Hutchins”, a declarat procurorul districtual Mary Carmack-Altwies.

„În New Mexico, nimeni nu este mai presus de lege și justiția va fi făcută”.

Carmack-Altwies a dezvăluit că Baldwin nu este singura persoană acuzată în legătură cu împușcătura.

Alec Baldwin vorbește pe scenă la Gala Robert F. Kennedy pentru drepturile omului Ripple of Hope din 2022, la New York Hilton, pe 06 decembrie 2022, în New York City. (Fotografie de Mike Coppola/Getty Images pentru Gala Robert F. Kennedy a drepturilor omului Ripple of Hope din 2022)

„Utilizarea neglijentă a unei arme mortale a fost acuzată și împotriva directorului asistent „Rust” David Halls, care nu a depus niciun concurs și a încheiat un acord de pledoarie în așteptarea aprobării”, a spus procurorul districtual.

Nu este clar dacă lui Baldwin i s-a oferit un acord de pledoarie similar, dar pare puțin probabil să accepte vreo ofertă care să-i impună să recunoască vinovăția.

Baldwin a negat în mod repetat orice faptă greșită în moartea lui Hutchins, subliniind că nu știa că arma era încărcată și sugerând că armuriera filmului, Hannah Gutierrez Reed, este responsabilă.

Alec Baldwin pare morocănos
Alec Baldwin arată destul de morocănos în această fotografie, nu-i așa? A fost rupt la actor din Toronto.

Procurorii spun că Baldwin a fost nesăbuit pe platoul de filmare și nu și-a luat în serios antrenamentul cu armele.

„A fost programată o sesiune de antrenament care a durat cel puțin o oră sau mai mult, dar antrenamentul real a fost de doar aproximativ 30 de minute, deoarece, potrivit lui Reed, Baldwin a fost distras și vorbea la telefonul mobil cu familia sa în timpul antrenamentului.” a spus procurorul districtual. birou azi.

„Gutierrez Reed a fost nesăbuită în responsabilitatea ei de a asigura siguranța cu arma de foc”, au continuat procurorii.

Hilaria Baldwin, soț
Hilaria Baldwin este căsătorită cu Alec Baldwin. Celebrul cuplu are cinci copii.

„Ea nu a reușit să-l corecteze pe Baldwin să nu comită încălcările periculoase și nesăbuite ale siguranței, îndreptând pistolul spre/între oameni și ținându-i degetul pe trăgaci.

Gutierrez Reed a fost, de asemenea, acuzat în legătură cu moartea lui Hutchins.

Procurorul districtual a mai spus că fotografiile de pe platou demonstrează că Baldwin nu a reușit să se protejeze pe sine și pe cei din jur, respectând practicile de siguranță adecvate.

Alec Baldwin vorbește cu protestatarii
Alec Baldwin vorbește cu o mulțime de protestatari anti-Donald Trump din New York City în această fotografie. (Foto prin Getty)

„Fotografiile și videoclipurile îl arată clar pe Baldwin, de mai multe ori, cu degetul în interiorul dispozitivului de protecție a trăgaciului și pe trăgaci, manipulând ciocanul și desenând, țintând și revoltând revolverul”, au spus procurorii.

Într-o declarație publicată pe 19 ianuarie, avocatul lui Baldwin a numit decizia procurorilor „un proces teribil”.

„Această decizie denaturează moartea tragică a Halynei Hutchins și reprezintă un proces teribil. Domnul Baldwin nu avea niciun motiv să creadă că există un glonț viu în armă – sau oriunde pe platoul de filmare”, a spus avocatul Luke Nikas în declarația sa.

Alec Baldwin într-un smoking
Alec Baldwin a fost acuzat de omor din culpă.

„S-a bazat pe profesioniștii cu care a lucrat, care l-au asigurat că arma nu are cartușe încărcate. Ne vom lupta cu aceste acuzații și vom câștiga.”

Baldwin încă nu a comentat public evoluțiile de astăzi.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste în curs de dezvoltare pe măsură ce noi informații devin disponibile.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cele mai mari bombe dezvăluite de Pamela Anderson în New Doc and Memoir

De ce fanii Grey’s Anatomy cred că Justin Chambers s-ar putea întoarce