in

Usain Bolt despre managerul de afaceri a fost concediat și 12,7 milioane de dolari dispăruți

Usain Bolt Încă lipsesc 12,7 milioane de dolari în bani pentru investiții și și-a dat managerul corporativ la bord. Aceasta este cea mai recentă actualizare de la sportivul jamaican vineri (27 ianuarie). Conform presa asociată, Bolt le-a spus reporterilor că este „uimit” la milioanele dispărute.

În timp ce râdea la o întrebare despre a fi „Stricat”, Usain a explicat, de asemenea, că pierderea financiară a fost grea.

„Nu sunt stricat, dar cu siguranță m-a oprit. A fost pentru viitorul meu. Toată lumea știe că am trei copii. Încă îmi caut părinții și încă vreau să trăiesc foarte bine.

O firmă privată locală, Acțiuni și valori mobiliare limitate (SSL), era responsabil de fondurile lui Usain. Dar în această lună, contul său a scăzut de la peste 12 milioane de dolari la aproximativ 12.000 de dolari. Se pare că Usain a descoperit banii dispăruți pe 11 ianuarie. Bolt și echipa sa au dat până vineri firma din Kingston pentru a returna fondurile sau pentru a se confrunta cu acțiuni penale sau civile. Cu toate acestea, AP El spune că nu este clar dacă compania a răspuns la cererea lui Usain.

În plus, Usain a dezvăluit că și-a concediat managerul corporativ Norman Peart– sunat de The Jamaican Observer. Dar Bolt a fost strâns cu privire la detaliile din spatele concedierii, așa că nu este clar dacă Peart este direct implicat în banii dispăruți.

„A fost concediat, cam asta e tot ce am de spus. Nu a fost prietenos… a fost concediat”, a spus Usain la o conferință de presă după ștafeta Gibson-McCook din 2023.

Al doilea Jamaica Observer, Peart i-a revendicat recent pe el și pe Usain „s-a despărțit amiabil de companie la sfârșitul anului 2022” în timpul unui interviu. Peart este ilustrată mai jos în cercul roșu.

Usain Bolt din Jamaica (2-L) sărbătorește alături de tatăl său Wellesley Bolt, mama sa Jennifer Bolt (L) și managerul său Norman Peart după ce a câștigat finala de 100 m masculin la cea de-a 15-a ediție a Campionatului Mondial de Atletism al Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism-(IAAF) din Jamaica. Beijing, China, 23 august 2015. Foto: Michael Kappeler/dpa | utilizare în întreaga lume (Fotografie de Michael Kappeler/picture alliance prin Getty Images)

Milioanele dispărute ale lui Usain Bolt sunt investigate de oficiali guvernamentali jamaicani

A spus managerul lui Usain, Nugent Walker The Culegător de Jamaica că Divizia de Investigații Financiare și Comisia pentru Servicii Financiare (FSC) au primit avertismente cu privire la milioanele dispărute. Walker a spus, de asemenea, că Bolt lucrează cu SSL de peste zece ani, ceea ce înseamnă că o investigație va include o revizuire a întregului portofoliu al lui Usain.

Se pare că FSC a preluat SSL, unde s-a descoperit că banii lipsă ai lui Usain sunt doar o parte a unei scheme de ani de zile. Alte persoane ar fi pierdut fonduri în mod fraudulos prin SSL, dar oficialii nu au dezvăluit câți oameni au fost afectați sau câți bani.

In orice caz, ap raportează că agențiile guvernamentale și persoanele în vârstă au fost afectate de presupusa fraudă. SSL ar fi contactat autoritățile la începutul lunii ianuarie pentru a raporta un manager care a comis fraudă.

În ciuda a ceea ce el numea Bolt „câteva săptămâni dificile”, angajamentul sportivului față de orașul natal este neclintit.

„Indiferent ce se întâmplă acum, Jamaica este țara mea. Asta nu se va schimba niciodată”, a spus Usain.

Deocamdată, Bolt speră să facă exact asta „se concentreze pe [his] familie și încercând să nu mă gândesc prea mult la… o situație dificilă.”

Pe 16 ianuarie, Usain a distribuit o fotografie alb-negru cu următoarea legende:

„Într-o lume a minciunilor, unde este adevărul? Istoria este rea… care este rădăcina? BANI #CrypticWorld
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jinger Duggar: Mă pot raporta total la Britney Spears!

Alec Baldwin este acuzat de ucidere involuntară într-un împușcătură fatală în „Rugina”.