in

Urmărește trailerul pentru SWV și Xscape of Bravo: The Queens of R&B

Pregătește-te pentru o reuniune de grup de fete pentru veacuri.

Pe 31 ianuarie, Bravo a lansat primul trailer pentru viitoarea serie limitată în șase părți SWV și Xscape: reginele R&Bcare va documenta cele două grupuri de succes ale anilor 90—Cheryl „Coko” Jocuri de noroc, Tamara „Taj” George Și Leanne „Lelee” Lyons De Extensie SWV Și Kandi Burruss, Tameka „Micul” Harris, LaTocha Scott-Bivens Și Tamika Scott De Xscape– Faceți echipă pentru o aventură epică de o noapte.

Dar, după cum dezvăluie prima privire, cele șapte vedete vor produce la fel de multă dramă ca și muzică în timp ce se pregătesc să urce pe scenă împreună. Pentru început, întrebările despre ce grup va fi principalul cap de afiș provoacă tensiuni între Coko și Kandi, așa cum relatează Coko Adevăratele Gospodine din Atlanta star, „Am vândut 30 de milioane de discuri, cățea!”

De asemenea, cei șapte cântăreți trebuie să jongleze cu obligațiile familiale și cu reluarea carierei. Între timp, un membru al grupului îi șochează pe ceilalți anunțând că are propriul său meci de acord cu discuri în pregătirea concertului.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Antrenorul de 22 de ani a fost concediat după ce s-a prefăcut că este un tânăr de 13 ani într-un joc de baschet JV

Meghan Markle, Prințul Harry îi reduc pe cei care urăsc la tăcere cu un efort de strângere de fonduri de 13 milioane de dolari!