in

Trezirea regelui dealului are loc în sfârșit

Vă vom spune ce…

Au trecut mai bine de 13 ani de atunci Regele Dealului a fost difuzat, dar totul este pe cale să se schimbe datorită unei noi renașteri care va veni în Hulu.

Streamerul a anunțat pe 31 ianuarie că co-creatorii Mike Judge Și Greg Daniels se întorc pentru cel de-al 14-lea sezon al serialului, alături de actorii vocali originali Kathy Najimy, Pamela Adlon, Stefano Root, Johnny Hardwick Și Lauren Tom.

„Da, omule, îți spun cine omule, ăla pe Ol’ Greg, care vorbește „OG” și apoi pe acel Mike Judge – Inspirations, omule – serialul original, dracu’ clasic”, noul showrunner Saladin Patterson împărtășită în comunicatul de presă. „Am copiii mei, omule, care se plimbă de genul: „Aceasta este poșeta mea! Nu te cunosc!” Simțindu-te binecuvântat, omule, îți spun că „Feel so Good” este un cântec grozav, nu-mi pasă ce spune cineva.”

„Suntem cu toții atât de încântați să îi urăm bun venit înapoi lui Hank, Peggy și Bobby și să vedem ce au de spus despre lumea în care trăim și să continuăm conversațiile pe care le-am început cu ani în urmă.” Craig Erwich, a adăugat președintele ABC Entertainment, Hulu și Disney Branded Television Streaming Originals. „Acest spectacol are toate ingredientele perfecte pentru a întâlni acest moment în animația Hulu și suntem atât de recunoscători că avem acele conversații împreună cu acest grup talentat.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

R. Kelly nu simte nicio „uşurare” după ce a luat o pauză în cazul abuzului sexual din Chicago

Jinger Duggar: Mă pot raporta total la Britney Spears!