in

Tocană focată Camille Lamb se întoarce șocată sub punte

Între timp, șef Stew Fraser Olender era în cea mai mare parte nervos că Camille i-ar purta ranchiună în timp ce o sfătuia să o concedieze pe Sandy. Din fericire, nu a fost cazul, așa cum ea i-a spus: „Sunt fericită. Nu simt resentimente”.

El a răspuns: „Sper că nu. Și chiar, chiar îmi place de tine”.

Mai târziu, într-o confesiune, Fraser a recunoscut: „Sunt atât de bucuros că a intrat cu inima deschisă și a văzut imaginea de ansamblu”.

Odată ce masa s-a terminat, Ben și Camille s-au străduit să își ia rămas bun înainte ca el să se întoarcă la Sfântul David.

„În seara asta a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a pleca cu capul sus”, i-a spus ea lui Ben. — Aş vrea să poţi veni cu mine.

După o sesiune aburoasă de make-out, Ben și-a recunoscut adevăratele sentimente despre tocană gătită. „Această relație nu a fost ca nimic din ce am mai experimentat până acum”, a spus ea într-o confesiune. „Sunt înnebunit după fata asta. Mi se face pielea de găină spunând asta.”

Sub punți se difuzează luni la 20:00 pe Bravo. Continuați să derulați pentru a retrăi cele mai dramatice concedieri Sub punți istorie.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Flavour Flav se gândește la învingerea de 2.400 de dolari pe zi a dependenței de crack

Turist bătut cu un băț după ce a urcat pe piramida Chichén Itzá din Mexic