in

Suntem în sentimentele noastre despre portretizarea tată-fiu al lui Drake cu Adonis

Stai, sărbătorim Drakeeste ziua mamei.

Bărbatul de 36 de ani a mers pe Instagram pentru a-și ura mamei sale, Sandy Grahamla mulți ani cu fotografii de la sărbătoarea a 75 de ani.

„75 de ani”, a subtitrat rapperul o serie de fotografii din 29 ianuarie, incluzând mama și fiul său Adonis, în vârstă de 5 ani, stingând lumânările de pe tort. „Mulțumesc mamă pentru cele 9 luni prin care m-ai purtat… toată durerea și suferința. Nimeni nu știe presiunea pe care o suporti, doar tu… eu îți ofer toată dragostea mea. Kalonji.”

Pentru a sărbători această piatră de hotar, Drake a pozat și pentru o fotografie prețuită tată-fiu cu Adonis, care a aruncat semne de pace în fața camerei. O altă fotografie de familie l-a arătat cu mama, fiul și tatăl său, Dennis Graham.

Prietenii au intervenit să-i ureze numai bine lui Sandy în ziua ei specială, cu DJ Khaled scriind „Iubire și mai multe binecuvântări” e Lala Antonio comentând: „Atât de dulce. Mai multă dragoste și binecuvântări”.

Luna trecută, Drake și Adonis au făcut titluri pentru un alt set de fotografii adorabile când duoul tată-fiu a participat la un meci Los Angeles Clippers împotriva Toronto Raptors. Artistul „Way 2 Sexy” a legănat o jachetă Ski Doo galbenă și roșie și cizme de drumeție. Mi-ul lui purta un tricou negru, pantaloni de trening și adidași.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Două maimuțe ar fi furate de la Grădina Zoologică din Dallas, ultima dispariție ciudată

Amy Slaton Spills: Care este cea mai mare provocare de a avea doi copii?