in

Stephanie Seymour spune cum se descurcă cu moartea fiului ei Harry

Stephanie Seymour ea se adresează familiei pentru a o ajuta să se vindece.

La mai bine de doi ani de la moartea fiului său Harry Brantsupermodelul a reflectat asupra durerii ei și a explicat cum ea și soțul ei Peter BrantNepoții lui au ajutat-o ​​să facă față pierderii devastatoare.

„Încerc doar să fiu acolo. Pentru mine cu vacanța și sunt sigură că mulți alți oameni se pot relaționa, acum este greu pentru că mă gândesc mereu la ceea ce lipsește”, a spus ea. The Wall Street Journal într-un profil postat pe 30 ianuarie. „Dar sunt foarte norocos. [We] au mulți nepoți. Și nimic nu m-a ajutat să trec peste asta mai mult decât nepoții mei”.

Comentând despre ea și familia mixtă a editorului revistei, Stephanie a adăugat: „Și mulți oameni spun: „Ei bine, nu sunt nepoții tăi. Sunt nepoții lui Peter”. Dar ei nu cred așa, și nici eu. Nimic nu m-a mângâiat mai mult decât acei copii care îmi spuneau bunica Stephanie”.

Comentariile lui Stephanie marchează pentru prima dată când a vorbit pe larg despre Harry de la moartea acestuia din cauza unei supradoze accidentale de medicamente eliberate pe bază de rețetă, pe 17 ianuarie 2021.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Economisiți 25% la aceste căști care au peste 223.000 de recenzii Amazon de 5 stele

Gwendlyn Brown spune că TLC a încercat să-și „proxeneteze” sexualitatea soțiilor surori