in

Seth Meyers o prăjește pe Ana Gasteyer în American Auto Preview

Episodul din această săptămână din mașină americană aduce mai multe râsete.

Și de ce Seth Meyer va fi invitat în episodul din 31 ianuarie al comediei NBC, jucând rolul lui Noaptea târziu cu Seth Meyers gazda oferă un jab hilar la Ana Gasteyerpersonajul Katherinei Hastings din E! Știri exclusive.

În avanpremieră, cea mai recentă criză a echipei Payne Motors – clichetele defectuoase ale mașinii Hydra – a preluat controlul la nivel global, deoarece Katherine și gașca îl urmăresc pe Seth tachinand problema în seria sa de noapte.

„Ucraina a cerut mai mult ajutor militar și vehicule, spunând: „Suntem disperați”, spune Seth la televizor. „Dar când Katherine Hastings s-a oferit să le trimită o mie de Payne Hydras, [President Volodymyr] Zelensky el a răspuns: „Nu acea disperat.”

În ciuda unui chicotit din partea lui Cyrus (Michael Benjamin Washington), gluma nu este una pe care echipa o consideră amuzantă, așa cum remarcă Katherine: „Nici măcar nu am făcut asta”.

Dar rezolvarea problemei ar putea avea mai multe consecințe decât beneficii. Katherine întreabă: „Băieți, puteți îndrepta lucrurile?” la care expertul în relații publice Sadie (Harriet Dyer) răspunde: „Vrei să emit o declarație că nu încercăm să ajutăm Ucraina?”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gazda Real 92.3, J Cruz, spune că căsnicia lui a fost distrusă de Cardi B, filmarea offset

Catelynn Lowell se ciocnește cu sora pentru tratamentul unei mame alcoolice: Bish!