in

Ryan Edwards: Divorțează de Mackenzie Standifer pentru că Dumnezeu vrea să o fac!

La începutul acestei săptămâni, am raportat despre câteva știri surprinzătoare care implică unul dintre cele mai controversate cupluri de la televiziune.

Ryan Edwards a anunțat că intenționează să divorțeze de Mackenzie Standifer, susținând că soția sa de șase ani i-a fost infidelă.

Ryan lipsea de pe Instagram de câțiva ani, dar s-a întors duminică pentru a-l acuza public pe Mackenzie că a înșelat.

Probabil că nu este cel mai inteligent mod de a gestiona situația, dar asta este adevărat pentru tot ceea ce spune/face Ryan.

Ryan și Mackenzie în 2021
Maci Bookout a lăsat microfonul pe Ryan Edwards și Mackenzie Standifer în ultima vreme. Și acum, perechea a intrat în modul de control al daunelor. (Fotografie prin Instagram)

Ryan a lăsat puține îndoieli cu privire la natura comportamentului lui Mackenzie sau la reacția ei.

„Obișnuiam să am încredere în tine, dar acum cuvintele tale nu înseamnă nimic pentru mine, pentru că acțiunile tale au spus adevărul”, se arată într-un citat necreditat pe care l-a împărtășit pe 29 ianuarie.

„Regretul tău vine… bunul lord mi-a arătat ce am nevoie, dar nu ceea ce îmi doream”, a subtitrat Ryan postarea destul de amenințător.

Ryan Edwards și Mackenzie Standifer și-au încheiat pauza în rețelele sociale. Și acum își spun povestea ca niciodată. (Fotografie prin Instagram)

De acolo, Ryan a comentat o fotografie a lui Mackenzie postată inițial în iulie.

„Scoate-i pe soție de aici”, a scris el.

„Nu sunt mândru că sunt căsătorit cu cineva care se petrece în baruri și vine acasă cu alți bărbați”.

Mackenzie, Ryan și câinele lor
Acum știm exact câți bani câștigă Mackenzie Standifer pe lună. De asemenea, știm că ea este singurul susținător al familiei lui. (Fotografie prin Instagram)

Ryan și-a schimbat apoi atenția și a început să se adreseze direct lui Mackenzie.

„Mâine nu poate veni suficient de repede! Știi ce se întâmplă când stai cu câini? … stai uite cu cine vorbesc”, a scris ea.

„Și apoi dă vina pe dependența mea, da, divorțul este ceea ce trebuie.”

Ryan, Mackenzie și Copii
Ryan Edwards pozează cu soția Mackenzie Standifer și copiii lor. (Fotografie prin Instagram)

Dacă ești un fan de multă vreme Teen Mom, probabil știi că Ryan s-a luptat cu dependența pentru cea mai mare parte a vieții sale de adult.

Căsătoria lui cu Mackenzie a început tumultuos când a leșinat la volan în ziua nunții lor.

La scurt timp după aceea, Edwards a anunțat că a intrat în dezintoxicare.

Fotografie cu mama adolescentă a lui Ryan Edwards
Ryan Edwards glumește despre ceva din această fotografie. Este dintr-un episod din Teen Mom (Foto prin MTV)

R

„Cu puțin peste 30 de zile în urmă, am luat decizia de a mă înregistra într-o unitate de reabilitare. Acum m-am întors acasă și sunt bine, iar viața nu ar putea fi mai bună”, a spus el atunci.

„Fără sprijinul soției și al părinților mei nu aș fi putut face asta. Vă mulțumesc tuturor pentru urările voastre de bine.”

Din păcate, lupta lui Ryan cu dependența abia începea, iar anii care au urmat au fost afectați de recidive și probleme legale.

Mackenzie și Ryan Edwards împreună
Mackenzie și Ryan Edwards arată drăguți și confortabili în această fotografie a perechii împreună. (Fotografie prin Instagram)

„Nu știu ce m-a făcut să încep să folosesc heroină, nu-mi amintesc de ce am făcut-o, dar am făcut-o și, odată ce am făcut-o, nu m-am întors niciodată să fac altceva”, a spus ea în timpul unei reuniuni a Teen Mom din septembrie 2019.

„Mackenzie m-a întrebat cum este și eu îl descriu ca trăind într-o cușcă și nu poți face nimic, nu poți merge nicăieri, nu poți călători, este îngrozitor”, a continuat ea.

„Din păcate, nu știu ce se va întâmpla mâine, nu pot spune că voi rămâne treaz pentru tot restul vieții, asta nu știu. Mi-ar plăcea să fiu și sunt dispus să fac orice este nevoie.

Soția lui Ryan, Mackenzie Standifer, a râs că Ryan a forțat-o să urmeze terapie, dar era în mod clar fericită că îl are înapoi – și nu doar să „schimbă niște scutece”, așa cum a spus ea în glumă. (Fotografie prin MTV)

Chiar săptămâna trecută, Teen Mom: Reuniunea de familie terapeutul Dr. Cheyenne Bryant a oferit o actualizare încurajatoare despre Ryan, raportând că era curat și sobru și dedicat să fie un soț și un tată mai bun.

Inutil să spun că situația lui s-a înrăutățit în următoarele zile, dar să sperăm că Ryan este încă dedicat sobrietății lui.

Vom avea mai multe actualizări despre această poveste în curs de dezvoltare pe măsură ce noi informații devin disponibile.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Deion Sanders ne împărtășește interpretarea ei câștigătoare despre creșterea copiilor în centrul atenției

Bridgerton pierde un alt membru important al distribuției care se îndreaptă spre sezonul 3