in

Robyn se confruntă cu zvonurile că Juan a înșelat în timpul pandemiei

În timpul ultimului episod din Umbrit rezonabil podcast, Robyn Dixon de Adevăratele Gospodine din Potomac a vorbit despre unele speculații recente despre presupusa infidelitate a lui Juan Dixon.

În timp ce Karen Huger a atacat fără scuze acuzații despre Juan în timpul călătoriei distribuției în Mexic, Robyn s-a adresat în mod special unui TikTok care și-a acuzat partenerul că se întâlnește cu o femeie de „peste un an” în timpul pandemiei de COVID-19.

Juan Dixon a fost acuzat că se află pe aceste străzi

TikTok a fost încărcat de un utilizator din Maryland cunoscut sub numele de @georgiosays săptămâna trecută și a spus că o femeie anonimă a contactat pentru a vorbi despre situație. Femeia a spus că ea și Juan s-au întâlnit aproape de sfârșitul pandemiei și a mai spus că Robyn știe ce se întâmplă, dar i-ar fi cerut femeii să nu facă publice informațiile.

Au fost furnizate numeroase chitanțe pentru credibilitate, inclusiv o fotografie a facturii unui hotel cu informațiile personale ale lui Juan Dixon.

În plus, femeia l-a acuzat în mod alarmant pe Juan că iubește „întâlnirea fetelor [to] să-și facă drumul cu ei și apoi să le transmită prietenilor săi.

@giorgiosays

#greenscreen #bravotvtime #bravotvaddict #bravotvjunkie #bravotvlover #georgiosays #rhop #rhopreunion #rhopseason7 #rhopotomac #realhousewivesofpotomac #realhousewivesofpotomacseason7 #robyndixon #juandixon

♬ The Real Housewives of Beverly Hills (Temă principală) – I Love TV Themes

Robyn Dixon spune că este „conștientă de situație” înainte de sezonul 7

În noul episod de luni din Umbrit rezonabilRobyn a vorbit despre această chestiune admițând deschis că era „conștientă de situație” înainte de a începe filmările sezonului șapte.

„Eram conștient de situație înainte să filmăm sezonul șapte… Pe tot parcursul sezonului șapte, aștept doar să vorbească cineva despre asta.”

El a continuat asigurând telespectatorii: „M-am așteptat să vorbesc despre asta în sezonul 7”.

În plus, Robyn a spus că încercarea „a fost ceva [they] trebuia să muncească din greu. În timp ce au început să circule rapoarte despre că Robyn și Juan s-au căsătorit recent, se pare că au ieșit cu siguranță!

„Situația, când mi s-a prezentat, s-a gestionat, s-a discutat. A fost ceva la care trebuia să lucrăm. Nu a fost ceva ce am spus: „Oh, bine, orice”.

Robyn îi clarifică pe Juan „nu s-a întâlnit” cu femeia: „El are nevoie de atenție”

Robyn a continuat, recunoscând că Juan a comunicat cu femeia pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, ea a clarificat că „nu se întâlneau”.

Ea a susținut, de asemenea, că Juan nu a dus-o pe femeie nicăieri și a sugerat că nota de plată a hotelului nu este salacioasă.

„Da, Juan era un idiot și a comunicat cu această femeie de pe Instagram. Orice: se plictisește, are nevoie de atenție, este pandemia. Orice. Cu toate acestea, nu s-au întâlnit, nu a dus-o nicăieri și există un motiv pentru care numele ei este pe o chitanță de hotel, pe care o voi împărtăși pe Patreon. Iar motivul nu este pentru că el a rugat-o să vină și s-a oferit voluntar să plătească pentru această cameră de hotel.

După ce a acuzat-o pe femeie că a încercat inițial să-l „mituie pe Juan”, Robyn a confirmat că cuplul „merg mai departe”.

„În ceea ce ne privește pe Juan și pe mine, ne-am ocupat de situație și, cu siguranță, trebuia să lucrăm în ceea ce privește relația. Poate de aceea nunta nu a avut loc când ai vrut tu… A fost ceva cu care ne-am ocupat și cu care mergem mai departe.”

Oamenii reacționează la știrile de pe Twitter

Cu Robyn răspunzând oficial la TikTok în cauză, oamenii de pe rețelele de socializare au început să intervină în această chestiune.

Unii fani au subliniat cum, odată cu explicația lui Robyn, unele dintre evenimentele care au avut loc pe parcursul sezonului au început să se adună. Cineva a proclamat chiar „DREPTATE PENTRU KAREN”, deoarece se pare că acuzațiile ei ar putea să nu fie complet prostii.

Oamenii au intrat și în Robyn, deoarece mulți au crezut că își dă scuze pentru Juan.

Candiace Dillard Bassett și Chris Bassett au părut, de asemenea, să-și împărtășească părerile despre această problemă. Din moment ce Chris a fost lovit de acuzații de la trei femei diferite în acest sezon, el părea să fie în mod special sătul de „MINCIUNI și MINCIUNI”.

Ce părere ai despre dezvăluirea lui Robyn Dixon și crezi că ea și Juan sunt implicați pe termen lung?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

RHONY Legacy Spinoff-ul MORT la Bravo, după ce negocierile au fost blocate

Gazda Real 92.3, J Cruz, spune că căsnicia lui a fost distrusă de Cardi B, filmarea offset