in

Reuniunea dintre Miranda Kerr și Katy Perry demonstrează că sunt un vis de familie

Fierbinte si rece? Mai degrabă ca să te iubești necondiționat.

Cum Miranda Kerr Pregătită să primească premiul de excelență în arte la Gala G’Day SUA pentru Arte din 28 ianuarie, modelul a fost întrebat cui ar dori să-i dea premiul. Miranda s-a dus imediat la soțul ei Evan Spiegel și prietenul lui apropiat Katy Perry.

„Suntem o familie și ei mă cunosc cel mai bine și cel mai intim”, a spus Miranda pentru E! Știri’ prietena Frances într-un interviu exclusiv „Katy a spus că ar fi încântată să o facă, așa că este uimitor”.

Și poate ceea ce este și mai impresionant este relația specială pe care acești doi au construit-o de-a lungul anilor. Chiar și cu Katy logodită Orlando Bloomîmpărțind fiul de 12 ani Flynn cu Miranda, cuplul a reușit să dezvolte o relație apropiată.

„Mulți dintre voi ar putea fi confuzi cu privire la motivul pentru care îi prezint Mirandei acest premiu”, a spus Katy la evenimentul anual. „Nu se potrivește narațiunii despre fosta soție și noua soție. Mulți din mass-media ar dori să ne vadă luptă cu noroi… dar aici este vorba despre dragoste, iar Miranda este dragoste.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Martha Stewart își împărtășește secretele de frumusețe, arată selfie-uri „nefiltrate”.

Katherine Schwarzenegger a purtat această salopetă surprinzător de accesibilă