in

Reboot, Kindred și multe altele au fost anulate

Avem o baie de sânge pentru anularea TV pe mâini.

În schimbările majore prevestite de mai multe rețele, se numără și cea a lui Hulu RepornireArată timpul Dexter: Sânge nou și FX pe Hulu Afină toate au fost anulate după un sezon.

Reporniredin Familie modernă Creator Steven Levitancu stea Johnny Knoxville, Keegan-Michael Key, Paul Reiser, Judy Greer Și Rachel Bloom ca distribuția ragtag a unui sitcom popular din anii 2000 forțat să se reunească pentru o repornire, ați ghicit.

Knoxville a confirmat anularea pe Instagram pe 30 ianuarie, numind-o „destul de incredibilă”, dar a subliniat că încă mai există speranțe pentru un al doilea sezon în altă parte.

„Nu s-a terminat încă”, a scris el, „pentru că avem tendința de a privi în jur și sperăm să găsim o casă cu un studio care să creadă și să știe cum să susțină în mod corespunzător un nou spectacol pe măsură ce acesta continuă să crească”.

În plus, Afină a fost anulat după un sezon pe FX pe Hulu, al doilea The Hollywood Reporter. Serialul, bazat pe Octavia E. ButlerRomanul cu același nume din 1979, a lansat toate cele opt episoade pe 13 decembrie.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prințul William către Regele Charles: Mai bine nu-i invitați pe Harry și Meghan la încoronare, bătrâne!

Jen Boecher se teme să-l „vângărească” pe Hunky Rishi Singh pe logodnicul de 90 de zile în alt mod