in

Prințul William către Regele Charles: Mai bine nu-i invitați pe Harry și Meghan la încoronare, bătrâne!

Când regina Elisabeta a II-a a murit în septembrie, la vârsta de 96 de ani, fiul ei cel mare, Charles, a devenit imediat rege.

Dar chiar dacă este regele Carol al III-lea de câteva luni, încoronarea noului monarh va avea loc abia în luna mai.

Și, ca aproape tot ceea ce este regal în zilele noastre, planificarea încoronării a devenit o situație dezordonată care stârnește resentimente de lungă durată în rândul rudelor.

Principalii luptători în acest caz sunt Prințul William și Prințul Harry.

Harry și William
Îți amintești când prințul Harry și prințul William erau apropiați? Pare demult.

Potrivit unui nou raport de la Mail on Sunday (prin Daily Beast), Charles vrea să-l invite pe Harry la încoronare, dar William este ferm împotriva ideii.

Acum, prezentul și viitorul rege al Angliei sunt blocați într-o bătălie tensionată a voințelor.

Charles crede că absența lui Harry ar transmite mesajul că există o ruptură permanentă între tată și fiu, în timp ce William crede că prezența lui Harry ar fi considerată un indiciu că indiscrețiile lui au fost iertate.

Prințul William, Prințul de Wales (L) și Prințul Britanic Harry, Ducele de Sussex urmăresc sicriul Reginei Elisabeta a II-a, îmbrăcat în Standardul Regal, în timp ce călătorește în Transportul de pistol de stat al Marinei Regale, de la Westminster Abbey la Wellington Arch, 19 septembrie , 2022 la Londra, Anglia. (Fotografia de Paul Ellis – WPA Pool/Getty Images)

„Întrebarea de fond este dacă vor participa la încoronare și, dacă o vor face, în ce termeni și condiții”, a spus o sursă. Poștăreferindu-se la Harry și soția Meghan Markle.

„Familia este împărțită și toate indicii sunt că Harry este sfătuit să nu fie de acord cu nimic în această etapă și să „joace împreună” până în ultimul moment, ceea ce îngreunează foarte mult negocierile cu el”, adaugă l’insider.

„Tabăra lui Harry a arătat clar că ideea că va participa pur și simplu la încoronare și va avea performanțe bune, dar apoi va fi dezbrăcat de titlurile sale a fost un eșec total”.

Regele Carol al III-lea către Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. (Fotografia de Emilio Morenatti – WPA Pool/Getty Images)

Da, se pare că Harry știe bine că aceasta ar putea fi ultima dată când deține puterea în negocierile cu familia sa.

Poate veni un moment în care Harry este gata să rupă legăturile cu restul Windsor, dar se pare că nu a sosit încă.

Deci, dacă Charles decide că fiul său cel mic ar trebui să fie invitat la încoronare, poți fi sigur că Harry își va obține unele favoruri înainte de a accepta să participe.

Harry se deschide ca niciodată în noul său documentar Netflix. (Fotografie prin Netflix)

„Deși ar putea la un moment dat să decidă să-și abandoneze titlurile din proprie inițiativă, el se opune ideii de a fi dezbrăcat de ele cu forța”, adaugă informatorul.

„Îi displace să fie ținut împreună cu Andrew în mintea publicului ca cei doi „prinți problematici”, când ia în considerare circumstanțe total diferite”.

Este de la sine înțeles că Harry nu merită să fie comparat cu Andrew, care și-a plătit victima agresiunii sexuale cu bani împrumutați de la regina.

Prințul Andrew
Unul dintre acuzatorii Prințului Andrew a intentat recent un proces civil împotriva lui. Și în cele din urmă s-a rezolvat în afara instanței. (Foto prin Getty)

Andrew este un ticălos, iar Harry este doar un bărbat care încearcă să trăiască viața în propriile sale condiții și să-și protejeze familia de forțele insidioase care i-au distrus mama.

În ciuda acestei diferențe extrem de importante, se pare că Charles intenționează să rupă tăcerea cu privire la ambele „principii problematice” într-un viitor interviu BBC.

Oglinda relatează că „asistenții de la palat discută despre posibilitatea ca monarhul să-și folosească chatul pentru a-și oferi partea sa din poveste”.

În momentul în care regina a murit, fiul ei Charles a devenit rege al Regatului Unit. Acum este cunoscut oficial ca regele Carol al III-lea. (Fotografie prin Getty Images)

Se pare că interviul a fost difuzat înainte de încoronare, devenind primul interviu lung al lui Charles în calitate de rege.

El își va asuma un risc vorbind public pentru prima dată despre aceste probleme extrem de controversate.

Dar în acest moment, tăcerea continuă poate fi un pariu și mai mare.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Insarcinata Ireland Baldwin dezvaluie numele pe care ea si RAC l-au ales pentru copilul lor

Reboot, Kindred și multe altele au fost anulate