in

Pamela Anderson transmite Baywatch cu premiera Red Look at Doc

Pamela AndersonCel mai recent look pe covor roșu al lui Just a făcut o mare stropire.

În timp ce participa la premiera noului ei documentar din Los Angeles, Pamela, o poveste de dragoste, actrița s-a inspirat din ea însăși canalizând unul dintre cele mai emblematice momente de modă din anii ’90. Pentru evenimentul din 30 ianuarie de la Teatrul Tudum de la Netflix, ea a purtat o rochie slip roșie care amintește de celebrul ei Baywatch costum de baie.

Designul Naeem Khan al Pamelei, care se potrivea perfect corpului ei în același mod ca un costum de baie dintr-o singură piesă, prezenta un decolteu deschis, bretele delicate și margele ornamentate care străluceau la fel de strălucitoare ca camerele foto intermitente. Și-a păstrat accesoriile la minimum, stilând ansamblul cu sandale roșii asortate și cercei statement.

Cât despre glam? Frumusețea în vârstă de 55 de ani era la fel de nostalgică, pe măsură ce își purta părul într-un îmbrăcăminte inspirat din anii ’90: bucle dezordonate, texturate prinse fără efort, fire învârtite împrăștiate și breton în bucăți. Crema de ochi neagră cu ramă grea, un ochi fumuriu asortat și rujul nud lucios au fost finisajul Pamelei.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Polițiștii vor să vorbească cu bărbatul văzut mâncând Doritos la Grădina Zoologică din Dallas despre Monkey Heist

Gabriel Paboga oferă reprezentare transgender mult așteptată logodnicului de 90 de zile