in

Nia Long spune că are „ochiul pe o singură persoană”

Nia Long poate fi „singura AF”, dar tânăra de 52 de ani încă are ochii pusi pe un nou interes romantic.

Nia Long a vorbit despre o viitoare dragoste cu Drew Barrymore

El a apărut recent ca invitat la Spectacolul Drew Barrymore și a împărtășit cum s-a adaptat la viața de singură. Actorul a făcut și o mărturisire uluitoare, dezvăluind că are deja „ochi pe o singură persoană” de la despărțirea lui de Ime Udoka.

Am ochii pe o singură persoană. Nu spun. Nu spun asta niciodată.

Barrymore a răspuns la mărturisirea lui Long explicând că „este distractiv să fii îndrăgostit”. Și ei „îi place să se întâlnească”. Long a dezvăluit că a testat aplicații de întâlniri, dar este puțin „nervoasă” să fie din nou în bazinul de întâlniri.

L-a chestionat apoi pe Barrymore despre bărbații pe care îi găsește în aplicațiile de întâlniri. Și cum exact „funcționează” procesul.

În ciuda faptului că și-a stabilit interesele romantice, Long este „atât de singură”

În timpul emisiunii, Long a mai dezvăluit că relația lui este „atât de singură”. După cum a raportat anterior The Shade Room, fanii au început să speculeze că bărbatul de 52 de ani se întâlnește cu cântăreața Omarion. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână, Long apropiindu-se de el pentru o fotografie, la premiera filmului său recent Voi oamenii.

Dar actorul a sărit rapid în The Shade Room pentru a le anunța fanilor că speculațiile lor sunt greșite.

Toată lumea se calmează… Sunt singur AF

Long a abordat despărțirea de fostul ei iubit și scandalul de înșelăciune într-un interviu recent

Vedeta s-a despărțit recent de iubitul ei, Ime Udoka, după ce a apărut vestea despre infidelitatea antrenorului de baschet. După cum a raportat anterior The Shade Room, Boston Celtics „au dezvăluit public că Udoka avea o relație nepotrivită, consensuală, cu un alt angajat”.

Într-un interviu recent, Long a abordat scandalul. Și a explicat că a trăit „multe momente devastatoare” în viața sa. În timp ce vorbea, vedeta s-a entuziasmat.

Am trecut prin câteva momente destul de devastatoare din viața mea în ultimele două luni și a trebuit doar să spun: „Nu-i nimic, te vei recupera”… Doamne, sunt pe cale să plâng…

Colegii de cameră, cu cine ați vrea să o vedeți pe Nia Long?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Daniele Gates către Yohan Geronimo: Visul tău american a murit!

Naomi Osaka merge la cina cu mama ei după anunțul de sarcină