in

Meghan Markle, Prințul Harry îi reduc pe cei care urăsc la tăcere cu un efort de strângere de fonduri de 13 milioane de dolari!

Probabil că nu trebuie să vă spunem că Meghan Markle și Prințul Harry au fost multe în știri în ultimele săptămâni.

Și probabil că nu trebuie să vă spunem că cea mai mare parte a acoperirii a avut de-a face cu controversatul memoriu al lui Harry, Spare.

b

Acest lucru este de înțeles, desigur.

Cartea a devenit instantaneu unul dintre cele mai mari bestselleruri din istorie și conține câteva revelații uluitoare despre familia regală.

Meghan Markle a făcut câteva comentarii foarte sincere despre viața din Marea Britanie în noul ei serial Netflix. (Fotografie prin Netflix)

La început, Harry a fost peste tot, făcând tururi media pentru a promova proiectul, așa cum o face atunci când ai o obligație față de o editură și coautor.

Dar acum că praful s-a așezat, Ducele și Ducesa de Sussex au revenit să facă ceea ce fac ei cel mai bine – făcând lumea un loc mai bun pentru cei mai vulnerabili dintre noi!

Da, Harry și Meghan au primit multe critici de la lacheii regali în ultimele săptămâni, mulți dintre ei au îndrăznit să-l eticheteze pe cupl drept „leneș” sau chiar „inutil”.

Harry și Meghan participă la o slujbă de pomenire a reginei. (Fotografie prin Getty Images)

Așa că sperați că acei urâtori sunt interesați în mod special de știrile conform cărora Fundația Archewell a lui Harry și Meghan a lansat primul său raport de impact.

Dosarul arată că organizația a strâns 13 milioane de dolari în primul an de la formarea sa în 2020 și a donat 3 milioane de dolari.

O declarație a co-directorilor executivi ai fundației, James Holt și Shauna Nep, explică ce a realizat Archewell până acum, precum și obiectivele sale pentru viitor.

Megan, Harry
Meghan și Harry încă „își construiesc viața în străinătate”, așa cum a spus Charles. Dar se întâlnesc cu o respingere din partea noilor lor vecini. (Foto prin Getty)

b

„Credem că munca filantropică este mai mult decât o mână de ajutor, este o mână întinsă. Pentru a activa această credință, creăm în mod independent o programare dinamică, de mare impact, pentru a servi comunităților care au nevoie”, scriu Holt și Nep.

„De asemenea, colaborăm cu organizații și lideri cheie pentru a identifica nevoile imediate, pentru a construi inițiative semnificative și pentru a conduce schimbări pe termen lung.”

Organizatorii explică în continuare că Archewell „a construit un corp de muncă în creștere, bazat pe filosofia compasiunii, conexiunii și îngrijirii”.

Oamenii din interior spun că Harry și Meghan s-au simțit snobit după ce au văzut prima fotografie oficială a Regelui Carol. Apoi, cuplul și-a postat propriul portret. (Fotografie prin Instagram)

„Sub conducerea Ducelui și Ducesei, am cultivat parteneriate strategice puternice cu organizații de top, am investit milioane de dolari în spațiul nonprofit pentru programe și campanii sustenabile și am conceput o strategie axată pe un impact comunitar larg și de durată”, Holt și Nep. continua.

„Rezultatele muncii lor sunt de netăgăduit, atât prin valorile care pot fi văzute, cât și prin impactul emoțional care poate fi simțit”, se încheie declarația.

„Există o credință fundamentală în tot ceea ce facem că bunăstarea noastră colectivă și sănătatea mintală sunt primordiale”.

LONDRA, ANGLIA – 3 IUNIE: Prințul Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa de Sussex pleacă după o slujbă de mulțumire pentru domnia Reginei Elisabeta a II-a la Catedrala St Paul din Londra. (Fotografia de Matt Dunham – WPA Pool/Getty Images)

Holt și Nep au promis, de asemenea, că Archewell își va continua „angajamentul neclintit față de problemele cheie care au un efect covârșitor asupra bunăstării noastre colective”.

Este de la sine înțeles că fundația care poartă numele fiului lui Harry și Meghan îl face deja mândru pe băiat.

Suntem siguri că urmează lucruri și mai mari pentru Archewell, dar nu ar trebui să vă așteptați să auziți multe despre aceste realizări în mass-media mainstream.

Prințul Harry și Meghan Markle își fac apariția la Națiunile Unite. (Foto prin Getty)

În schimb, veți primi mai multă acoperire a dramelor minore din familia lui Harry și mai multe acuzații că el și Meghan nu sunt altceva decât o pereche de mocasini răsfățați.

Din fericire, acești doi par concentrați în mod singular pe obiectivele lor.

Și au dovedit în repetate rânduri că nu vor fi deraiați de valul nesfârșit de ură din partea celor care încearcă să-și deraieze eforturile filantropice.

b

Sf

SAU

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Urmărește trailerul pentru SWV și Xscape of Bravo: The Queens of R&B

Acuzatorul lui R. Kelly a fost devastat după ce acuzațiile împotriva cântăreței au fost renunțate