in

Lisa Marie Presley avea 4 milioane de dolari în datorii când a murit; Ce s-a întâmplat cu averea lui de 100 de milioane de dolari?

Au trecut puțin peste două săptămâni de când Lisa Marie Presley a murit subit, la vârsta de 54 de ani.

Pe măsură ce cei dragi ei continuă să încerce să dea sens tragediei, primim noi informații despre circumstanțele din ultimele zile ale Lisei Marie.

Deși a moștenit o avere estimată a fi în valoare de peste 100 de milioane de dolari, Lisa Marie se confrunta cu probleme financiare spre sfârșitul vieții.

Potrivit unui nou raport de la TMZ, singurul copil al lui Elvis și Priscilla Presley lucra pentru a compensa mai mult de 4 milioane de dolari din datorii personale.

Actrița și cântăreața americană Lisa Marie Presley sosește la premiera filmului „Mad Max: Fury Road” la Teatrul Chinez din Hollywood, California, pe 7 mai 2015. (Foto de Chris Delmas/AFP) (Foto de CHRIS DELMAS/AFP via Getty Imagini)

Postul raportează că Lisa Marie datora 2,5 milioane de dolari către IRS și încă 1,5 dolari către diverși creditori.

Dar, deși nu este clar cum a ajuns într-o situație atât de îngrozitoare, există dovezi care indică faptul că mama a patru copii făcea măsuri pentru a-și egala scorul.

Se pare că nu a reușit să realizeze acel plan înainte de a muri – și eroarea clericală care a împiedicat-o să facă acest lucru s-a dovedit a fi o binecuvântare deghizată.

Lisa Marie Presley participă la cel de-al 12-lea beneficiu anual An Enduring Vision al Fundației Elton John SIDA la Cipriani Wall Street, pe 15 octombrie 2013, în New York City. (Fotografia de Larry Busacca/Getty Images)

Iată ce s-a întâmplat:

Lisa Marie avea trei polițe de asigurare de viață, care a acoperit-o în valoare de 35 de milioane de dolari.

(TMZ raportează că una dintre cele trei polițe poate să fi expirat în lunile care au precedat decesul său, dar cel puțin două erau încă în vigoare.)

La sfârșitul anului 2022, a încercat să încaseze aceste polițe pentru a putea folosi banii pentru a-și plăti impozitele și datoriile cardului de credit.

Cântăreața Lisa Marie Presley participă la premiera filmului Warner Bros. Pictures „Mad Max: Fury Road” la Teatrul Chinez TCL, din Los Angeles, California, 7 mai 2015. FOTO AFP / Valerie Macon

Din cauza documentației insuficiente, ea nu a putut face acest lucru, ceea ce înseamnă că politicile erau încă intacte la momentul morții ei.

Astfel, datoriile vor fi șterse și va rămâne suficient pentru ca cei trei copii supraviețuitori ai Lisei Marie să primească peste 30 de milioane de dolari în deconturi.

O sumă importantă de bani va fi plasată într-un fond fiduciar pentru fiicele gemene în vârstă de 14 ani ale Lisei Marie.

Trustul a fost inițial destinat să fie sub controlul fiicei celei mai mari a Lisei Marie, actrița Riley Keough, și al mamei ei, Priscilla Presley.

Riley Keough și Lisa Marie Presley participă la cea de-a 24-a sărbătoare anuală a ELLE Women in Hollywood la Four Seasons Hotel Los Angeles din Beverly Hills pe 16 octombrie 2017 în Los Angeles, California.,

Situația a fost complicată de o modificare din 2016 la trust, care ar fi înlăturat-o pe Priscilla din funcția de co-trustear și ar fi lăsat banii exclusiv în controlul fiicei Lisei Marie, Riley Keough.

Fratele lui Riley, Benjamin, a fost numit unul dintre administratori, dar, din păcate, și-a luat viața în 2020.

Priscilla se luptă cu decizia de a o elimina din consiliu, susținând că mutarea a fost făcută în circumstanțe suspecte.

MEMPHIS, TENNESSEE – 22 IANUARIE: Priscilla Presley vorbește la memorialul public pentru Lisa Marie Presley la Graceland pe 22 ianuarie 2023 în Memphis, Tennessee. Presley, în vârstă de 54 de ani, singurul fiu al cântărețului american Elvis Presley, a murit pe 12 ianuarie 2023, la Los Angeles. (Fotografia de Jason Kempin/Getty Images pentru ABA)

„Pagina de semnătură a presupusului amendament din 2016 nu conține niciun text al amendamentului, ceea ce poate prezenta un risc crescut de fraudă”, se arată într-un dosar recent al echipei juridice a lui Priscilla.

„În plus, semnătura Defunctului pare a fi în contradicție cu semnătura obișnuită a Defunctului. În cele din urmă, versiunea originală a presupusei modificări din 2016 nu a fost încă identificată”, continuă documentul.

„Deoarece presupusa modificare originală din 2016 nu a fost localizată, se presupune că a fost distrusă”.

Inutil să spun că este o situație complicată și, la fel ca multe dintre dramele anterioare ale familiei Presley, probabil că se va juca pe scena publică.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

15 articole plăcute din punct de vedere estetic pentru a face fiecare zi să se simtă frumoasă

Două maimuțe ar fi furate de la Grădina Zoologică din Dallas, ultima dispariție ciudată