in

Lil Jon amenință Live Nation Festival la care nici măcar nu participă

Micul Jon a reținut un avocat după ce a făcut amenințări Națiune vie pentru că și-a folosit titlul melodiei „Lovers & Friends” pentru un festival la care nici măcar nu plănuia să cânte, conform documentelor legale obținute de Camera din umbră.

Vestea, pentru prima dată, a sosit extensia tmz Luni, el a arătat dosarele judiciare ale avocatului lui Lil Jon depuse împotriva Live Nation, care detaliază eforturile sale de a ajunge la o înțelegere monetară cu popularul festival de muzică din Las Vegas.

Lil Jon reclamă Live Nation Festival pentru că a furat titlul „Lovers & Friends”.

Documentul legal susține că rapperul „a avut încredere în Live Nation să facă ceea ce trebuie”, după ce a susținut că festivalul promotorului concertului copia hitul din 2004 al lui King of Crunk, „Lovers & Friends”, cu Usher și Ludacris.

El continuă spunând că numele piesei și festivalul în cauză au devenit „sinonim” cu rapperul și a făcut mențiune despre încălcarea mărcii de drept comun.

Rapperul Lil Jon cântă ca DJ în timpul celebrării celui de-al 100-lea episod al lui Spike „Bar Rescue” cu Jon Taffer la STK Midtown pe 1 martie 2016 în New York City. (Fotografia de Mike Coppola/Getty Images pentru Spike TV)

Lil Jon s-a opus imediat la utilizarea de către companie a titlului și a spus că a contactat Live Nation, întrebând de unde au obținut o licență pentru a folosi numele „Lovers & Friends”.

„Nu avem nevoie de nicio licență urât mirositoare!” Documentul juridic al lui Lil Jon afirmă că Live Nation a răspuns

Live Nation a răspuns în esență „nu avem nevoie de nicio licență împuțită!” precizează actul legal.

Scrisoarea de amenințare a continuat spunând că Live Nation a făcut festivalul un lucru anual, înfuriind și mai mult pe Lil Jon.

„În cel mai bun caz, aceasta este o încălcare gravă a mărcii de drept comun de către Lil Jon.”

Rapperul crede că telespectatorii vor crede că este implicat în festival dacă Live Nation refuză să-și schimbe numele

Avizul legal al rapperului a menționat, de asemenea, că majoritatea telespectatorilor vor presupune că este implicat în festival, bazându-se exclusiv pe numele festivalului.

Notificarea a respins eforturile Live Nation de a înregistra numele la Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite ale Americii, despre care avocatul rapperului spune că „nu modifică faptul că Lil Jon deține marca de drept comun a numelui.

Scrisoarea legală fermă s-a încheiat spunând că rapperul crede că poate ajunge la o înțelegere cu Live Nation care ar putea face ambele părți fericite.

Între timp, Lil Jon a adăugat că nu îi este frică să avanseze cu litigiile și un proces dacă o înțelegere nu se duce la bun sfârșit.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bella Hadid prezintă coafuri simple pentru chifle dezordonate în TikTok viral

Kylie Jenner prezintă un corp frumos din Caraibe pe fondul zvonurilor despre despărțirea lui Travis Scott