in

Kelly Ripa și Mark Consuelos au răspuns NSFW după fiica Lola

Kelly Ripa Și Marco Consuelos au un avertisment pentru colegul lor de cameră.

Cuplul, care împărtășește un fiu de 25 de ani Mihaifiica de 21 de ani Lolla și fiul de 19 ani Ioachima dezvăluit că Lola s-a mutat înapoi cu ei pentru ultimul ei semestru de facultate după ce a studiat în străinătate și are obiceiul de a intra în dormitorul lor fără să bată că și-ar dori să se despartă.

Apoi, în adevăratul mod Mark, și-a tachinat fiica la ce să se aștepte când ea intră în camera lor neanunțată de acum înainte.

„Ai grijă, Lola Conseulos. Pentru că aceasta este o săptămână ciudată, nu-i așa?” Mark a glumit în timpul episodului din 30 ianuarie din Locuiește! Cu Kelly și Ryanpentru oameni. „Da, este 30 ianuarie. Om razna săptămâna asta.”

La care Kelly a răspuns râzând: „De ce săptămâna aceasta? Este această săptămână bizară din punct de vedere istoric?” Mark a remarcat zâmbind: „Este timpul”.

Cât despre ce evenimente au determinat-o pe Lola să primească această notificare NSFW? Mark și Kelly au explicat în timpul episodului că, după ce Lola a tot deschis ușa dormitorului fără avertisment, Mark a discutat cu ea.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pentru că Linda Ronstadt are momentul ei „Alergă pe dealul acela”.

40 de cadouri de Ziua Îndrăgostiților de la mărci celebre: SKIMS, Fenty și multe altele