in

Katherine Schwarzenegger a purtat această salopetă surprinzător de accesibilă

Dacă încă sunteți pe gard în privința cumpărării costumului, lăsați aceste recenzii încântătoare să vă convingă să faceți cumpărături.

Recenzii despre body fără mâneci PowerSoft 7/8 Old Navy

Un cumpărător a insistat: „Dacă ai nevoie de un semn pentru a-l cumpăra, iată-l! Acest tricou este atât de confortabil! Este foarte măgulitor și materialul este suficient de gros pentru a fi rezistent la ghemuit, dacă este necesar. Excelent și pentru antrenamentele cu impact redus. voiaj!”

Un altul a spus: „Cea mai bună piesă de îmbrăcăminte pe care o dețin. Nu eram sigur, dar am primit-o în patru culori diferite.. OMG!! Prima dată când am îmbrăcat-o, m-am îndrăgostit de ea instantaneu… a fost ceva ce am avut. am sperat de mult timp. Confortabil, versatil și perfect pentru a se suprapune iarna și pentru a merge singur vara – ca să nu mai vorbim de folosirea pentru yoga! Într-adevăr o piesă perfectă care poate fi folosită în atâtea scopuri.”

„L-am cumpărat în toate culorile. Sunt îndrăgostit de acest tricou. Este confortabil și arată grozav”, a comentat cineva.

Un cumpărător a împărtășit: „Un element de bază din garderobă. Îmi plac aceste salopete, am purtat una în fiecare zi vara trecută pentru munca la fermă și drumeții de weekend. Sunt confortabile, nu pute și potrivirea este perfectă Vă rugăm să le păstrați întotdeauna în stoc, sunt cel mai bine. Am mai comandat trei de îndată ce am văzut că s-au întors!”

Un altul s-a entuziasmat: „A must have! Mă simt atât de confortabil și încrezător în această piesă și atât de fericit că m-am hotărât să o cumpăr!”

Un cumpărător din Old Navy a spus: „Trilot pe care l-am așteptat. Tot ceea ce ți-a plăcut la țesătura moale și puternică este perfect în acest tricou. Îl voi cumpăra în mai multe culori și îl voi purta pentru totdeauna. Așadar, atât de confortabil! „

„Smuls… Se potrivește grozav și ține totul la loc”, a scris un cumpărător.

Vrei să faci mai multe cumpărături inspirate de celebrități? Iată 22 de lucruri din goopGhidul de 418.038 USD pentru cadourile de Ziua Îndrăgostiților pe care le-am cumpăra de fapt.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Reuniunea dintre Miranda Kerr și Katy Perry demonstrează că sunt un vis de familie

Câștigătorul Trădătorilor explică cum a funcționat acel final