in

Kanye West a acordat mii de oameni supremațiști albi cunoscuți, ca parte a campaniei prezidențiale dezastruoase

Dacă 2023 nu este un început mai puțin decât ideal, nu vă temeți:

Poți întotdeauna să te mângâiești cu faptul că, indiferent cât de mult te-ai lupta acum, Kanye West se încurcă mult mai rău.

Suntem siguri că știți de divorțul lui Kanye de Kim Kardashian și de colapsa sa publică ulterioară, în timpul căreia a urmărit și molestat atât mama copiilor săi, cât și noul său iubit.

Și probabil ați auzit de „căsătoria” lui Kanye cu un angajat cu 17 ani mai mic.

Kanye West participă la un meci dintre Washington Wizards și Los Angeles Lakers în al patrulea trimestru la Crypto.com Arena pe 11 martie 2022 în Los Angeles, California. (Fotografia de Ronald Martinez/Getty Images)

Și, desigur, cel mai mare L dintre toate este faptul că Kanye s-a dovedit a fi un simpatizant nazist și, ca urmare, nu mai este miliardar.

Acum, vestea ultimei sale gafe implică atât bigotismul, cât și situația financiară din ce în ce mai înrăutățită.

Kanye West participă la spectacolul Balenciaga Womenswear de primăvară/vară 2023, ca parte a Săptămânii modei de la Paris, pe 2 octombrie 2022, în Villepinte, Franța. (Fotografia de Jacopo M. Raule/Getty Images pentru Balenciaga)

Kanye candidează din nou la președinte și campania sa pare să se bazeze pe ideea că zeci de milioane de neo-naziști ascunși care sunt și mari fani ai Abandonul colegiului va merge la vot în 2024.

Din păcate pentru Ye, lucrurile arată destul de îngrozitor în acest moment.

După cum relatează The Daily Beast, cel mai recent raport privind finanțarea campaniei West spune povestea unui imperiu în dezordine, condus de un egoman care nu își dă seama cât de mult a căzut din grație.

Kanye West a fost la Paris pentru Săptămâna Modei din oraș. (Fotografie prin Getty Images)

Pentru început, campania lui Kanye nu a primit nicio donație în ultimul an.

Da, pentru toți escrocii și escrocii care s-au alăturat lui Kanye în timpul ultimei sale crize, niciunul dintre ei nu și-a luat carnetul de cecuri și nu a contribuit la campania lui.

Există aproape 332 de milioane de oameni în această țară și un număr deprimant dintre ei împărtășesc părerile antisemite ale lui Kanye, dar niciunul dintre ei nu a renunțat, pentru că în adâncul sufletului, chiar și naziștii știu că acest tip ar fi un președinte teribil.

Kanye vorbește despre pantofii săi de designer. (Fotografie prin Getty Images)

Dar nu vă faceți griji, în ciuda a ceea ce susțin ei, escrocii de carieră care au încurajat căderea lui Ye nu sunt de fapt suficient de delirante încât să creadă că are șanse în iad să fie ales.

În schimb, au găsit o metodă pe termen scurt de a profita de boala mintală a rapperului.

De exemplu, proeminentul negator al Holocaustului Nick Fuentes a fost plătit cu peste 9.000 de dolari în „rambursare de călătorie” după ce a fost văzut luând o cină cu Kanye, Donald Trump și colegul escroc Milo Yiannopoulis.

Kanye West se întâlnește cu președintele american Donald Trump în Biroul Oval al Casei Albe din Washington, DC, pe 11 octombrie 2018. (Foto SAUL LOEB/AFP)

În ciuda faptului că a fost concediat de la Yeezus în decembrie anul trecut, Yiannopoulis a reușit să-l escrocheze pe rapper din zeci de mii de dolari.

Potrivit raportului financiar al campaniei, Milo a primit 40.000 de dolari pentru „servicii de încheiere a campaniei” după ce a fost concediat.

Milo a primit, de asemenea, în jur de 10.000 USD pentru un „transfer de domeniu”.

Kanye West s-a întâlnit recent cu gazda Fox News, Tucker Carlson. Și conversația a fost la fel de nebună pe cât te-ai aștepta. (Foto prin Fox News)

Cecurile au fost trimise prin poștă la o adresă din Roma, Georgia, orașul natal al reprezentantului Marjorie Taylor Greene, care l-a angajat pe Milo ca stagiar, ceea ce ar trebui să fie singura dovadă de care are nevoie cineva că escrocii de dreapta doar scot fiecare bănuț pe care îl pot obține. de Kanye.

În total, West a acumulat aproximativ 142.000 de dolari în cheltuieli în 2022.

Probabil că va petrece de mai multe ori în acel ’23 şi ’24, pe măsură ce campania lui preia controlul.

Am spune că lipsa donațiilor ar trebui să-l preocupe, dar acesta este un om care a căzut din realitate în urmă cu câțiva ani.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

18 descoperiri de la țintă de ultimă oră Echipa noastră de cumpărare ar cumpăra cu 50 USD

Chiloții uzați ai lui Latto au fost scoși de pe eBay pentru încălcarea regulilor de sănătate și igienă