in

Jinger Duggar: Mă pot raporta total la Britney Spears!

Jinger Duggar nu prea poate cânta.

Din câte știm, nici ea nu prea știe să danseze.

Și totuși: într-un nou interviu cu Page Six, fosta vedetă de realitate explică de ce se poate raporta destul de bine la situația de lungă gestație a lui Britney Spears.

Nu din motive profesionale.

b

Dar multe dintr-un motiv personal.

„Este interesant. Văd oameni care sunt în ochii publicului și au povești și pot să mă relaționez cu ei în diferite puncte, poate la scară mai mică”, a spus Duggar pentru acest post.

„Și cred că asta este frumusețea.

„Vedeți că atât de mulți oameni au trecut prin atât de multe dureri și greutăți și doar ieșind de cealaltă parte, vreau să spun că putem ieși mai puternici de cealaltă parte.”

Jinger Duggar zâmbește foarte larg în această fotografie dulce a fostei vedete de reality. (Fotografie prin Instagram)

Britney, după cum probabil știți, a fost sub controlul tatălui ei printr-o tutelă impusă de instanță timp de aproximativ 13 ani.

Ea s-a eliberat în cele din urmă toamna trecută.

Jinger, între timp, tocmai a scris o carte de memorii numită „Becoming Free Indeed”.

Documentează în mare măsură copilăria ei ca membru al familiei Duggar, crescând într-o gospodărie în care părinții ei stricti controlau fiecare aspect al vieții ei.

Recent, Jinger și-a dat seama de toate modurile în care a fost păcălită de mama și tatăl ei, când vine vorba de subiecte precum purtarea pantalonilor, consumul de alcool și utilizarea contraceptivelor.

Similar cu mișcarea Free Britney, FreeJinger.org a fost creat la sfârșitul anilor 2000 de telespectatorii TLC care au simțit că afecțiunea lui Duggar pentru orașele mari – și predominant seculare – însemna că ea și-a respins în interior viața rurală și urbană guvernată de Cuvântul lui Dumnezeu și liderii comunităților conservatoare.

„Nu sunt supărată pentru mișcarea Free Jinger”, a spus mama a doi copii pentru Page Six.

„Au fost oameni foarte amabili. Sunt sigur că cei care au început au avut cele mai bune intenții în minte și probabil că și astăzi o fac.

Jinger Duggar zâmbește foarte larg în această fotografie dulce a fostei vedete de reality. (Fotografie prin Instagram)

În cartea sa, Jinger scrie despre modul în care a crescut aderând la învățăturile actualului pastor Bill Gothard, care a fondat Institutul Bisericii pentru Principiile de bază ale vieții.

„El și-a construit învățăturile pe frică și manipulare, superstiție și control… așa că felul în care l-am văzut pe Dumnezeu a fost că el așteaptă să mă necăjească, așteaptă să mă prindă în orice moment”, spune ea despre predicarea controversată.

„Chiar dacă nu știu ce așteaptă Dumnezeu de la mine, voi fi pedepsit pentru că el vrea doar să mă prindă”.

De asemenea, Duggar se adâncește în subiecte foarte personale și sensibile, precum întemnițarea fratelui său, Josh.

Jinger Duggar și-a lansat propriul amestec de zaț de cafea. Sunt ea și Jeremy disperați după bani? (Fotografie prin Instagram)

„Sunt recunoscătoare că fratele meu i se face dreptate”, a spus recent ea pentru Us Weekly despre un frate care a fost condamnat pentru descărcarea de videoclipuri cu caracter sexual explicit cu copii sub 12 ani.

„Mi se rupe inima doar pentru victime și familiile lor.

„Oamenii ne vor dezamăgi mereu și ne vor dezamăgi.

„Poți să te uiți la așa ceva și să spui: „Cum dracu este posibil? Cum s-a putut întâmpla asta? Durează atât de mult să procesezi în mintea ta și să procesezi totul.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Trezirea regelui dealului are loc în sfârșit

Usain Bolt despre managerul de afaceri a fost concediat și 12,7 milioane de dolari dispăruți