in

Ieșirea cu PDA a lui Jennifer Garner și John Miller demonstrează că merg puternic

Această fotografie este mai dulce decât o cutie de Razzles.

Jennifer Garner si iubitul ei John Miller au fost fotografiați mergând mână în mână și zâmbind în Santa Barbara, California, pe 30 ianuarie 13 mergând 30 vedeta, în vârstă de 50 de ani, a purtat o jachetă în carouri peste un guler gri și jambiere negre pentru plimbare, în timp ce omul de afaceri, în vârstă de 45 de ani, a purtat o cămașă albastră cu nasturi în carouri peste o pereche de blugi.

Miller a fost văzut și zâmbind și discutând cu fostul soț al lui Garner Ben Affleck— cu care își împarte copiii Violet17; Serafina, 14; Și Samuel10, departe de casă.

Ieșirea a marcat un lucru rar pentru Garner și Miller, deși acest lucru poate să nu fie o mare surpriză pentru fani, deoarece cei doi și-au păstrat o mare parte din relația lor privată de-a lungul anilor.

„John este un tip normal și drăguț care se află într-o situație similară și crește copii în timp ce este divorțat”, a declarat o sursă pentru E! Știri din februarie 2020. „Au făcut ceea ce au lucrat și le place să fie împreună. Sunt fericiți să se vadă atunci când pot. Nu există prea multă presiune pentru a face mai mult decât este. Ea este foarte respectuoasă cu cât de serios își ia rolul de mamă și pune întotdeauna copiii lui pe primul loc. Amândoi au avut un impact pozitiv unul asupra celuilalt.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Naomi Osaka merge la cina cu mama ei după anunțul de sarcină

RHONY Legacy Spinoff-ul MORT la Bravo, după ce negocierile au fost blocate