in

Iată adevărul din spatele zvonurilor Seria RHONY Legacy a fost anulată

Nu-ți lua rămas bun de la distribuția OG Big Apple a lui Bravo.

După Pagina șase a raportat pe 30 ianuarie că rețeaua este iminentă Adevăratele gospodine din New York Ereditate serialul a primit toporul, a confirmat o sursă pentru E! știrile din 31 ianuarie au rebranduit RHONY seria nu a fost anulată, ci mai degrabă pusă în pauză.

Gospodine adevărate producator executiv Andy Cohen a infirmat, de asemenea, raportul, care a afirmat că planurile pentru serial au eșuat după negocierile contractului pentru a juca ca Luann de Lesseps, Ramona Singer Și Sonia Morgan fusese blocat, pe rețelele de socializare. După cum a postat pe Twitter 30 ianuarie„Nu crede tot ce citești #RHONYLegacy.”

Bravo a anunțat în martie 2022 că serialul de realitate de lungă durată nu va primi doar o distribuție nouă pentru sezonul 14, ci și un spin-off separat. Moștenirea RHONYcare ar prezenta unele dintre cele mai iubite vedete ale serialului.

„Știi că suntem la o răscruce pentru RHONY„, a spus Andy varietate în acest moment. „Ne-am petrecut mult timp să ne dăm seama unde să mergem. Iar planul cu care am venit, cred, este un adevărat cadou pentru fani.”Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

The Rock semnează discursul de după meci al lui Travis Kelce, „My Boy Said What He Said”

Tammy Slaton: Sunt atât de fericită că sunt căsătorită! Slavă Domnului!