in

Gabriel Paboga oferă reprezentare transgender mult așteptată logodnicului de 90 de zile

În timpul premierei sezonului 4 al Logodnicul de 90 de zile: pe cealaltă caletelespectatorii l-au cunoscut pentru prima dată pe Gabriel Paboga.

Trebuie să așteptăm ca emisiunea să ne prezinte Isabel Posada, darămite cum vor reacționa părinții lui Isabel.

Gabe este transgender. De fapt, ea este primul membru al distribuției trans de orice gen din istoria 90 Day Fiance ca franciză.

Da, călătoria lui aduce reprezentare mult așteptată în spectacol. Dar este mai mult decât atât. Telespectatorii au experimentat deja dezamăgiri. Ar putea în sfârșit spectacolul să facă ceva corect?

Înainte de a înțelege de ce aceasta ar putea fi o schimbare de ritm atât de revigorantă pentru franciză, să vorbim despre Gabriel însuși.

El este, după cum am aflat în premiera sezonului, un antreprenor.

Gabe fabrică lenjerie de corp căptușită pentru transsexuali ca el. Nu toate persoanele trans caută operații la fund sau chiar suferă de disforie genitală, dar pentru cei care o fac, un ambalaj încorporat poate schimba viața și afirma.

Pe lângă faptul că și-a prezentat munca pentru cameră, Gabriel și-a arătat și simțul umorului.

El se mândrește cu realizarea unui produs care poate ajuta oamenii, în special membrii comunității sale marginalizate și vulnerabile.

Gabriel știe ce fac produsele lui pentru bărbați pentru că s-a confruntat cu greutatea și momentele jenante ale ambalatorilor obișnuiți.

Gabriel a vorbit despre călătoria sa ca om trans. Desigur, la fel cum genul și sexualitatea sunt foarte diferite și poartă multe experiențe, așa cum este trans în America îndepărtat de la o singură mărime.

Unele persoane trans își cunosc sexul de la o vârstă fragedă (la fel cum o fac mulți oameni cis). Pentru Gabe, el știa că ceva era diferit.

Abia când a văzut un documentar despre bărbați trans, s-a găsit. Și acum este liber să-și trăiască cea mai bună viață.

Gabe era în Columbia în căutarea unui partener de producție când a cunoscut-o pe Isabel la casa unui prieten.

Cei doi au lovit imediat. Au petrecut o zi dansând, sărutându-se și petrecându-se. Isabel, se pare, nu face sex la prima întâlnire.

A fost bine cu Gabriel. Voia să găsească momentul potrivit să iasă ca trans cu ea. El a facut. Curând și-a asigurat un apartament pentru a o putea vizita în mod regulat.

După cum a discutat cu prietenul său Kion, o parte din povestea lui Gabriel din sezonul 4 va depinde de reacțiile oamenilor atunci când vor afla că este trans. Aceasta poate fi literalmente o chestiune de viață și de moarte pentru persoanele trans.

Preocuparea lui Kion era cu comunitatea din partea din Columbia unde locuiește Isabel. Gabe a spus că nu va fi singura persoană trans din jur, iar ambii bărbați au recunoscut că străinii la întâmplare ar putea fi mai puțin probabil să vizeze bărbații trans. Adică recunoaște-i ca trans.

Între timp, cea mai mare preocupare a lui Gabriel este familia Isabelei. Cum vor reacționa părinții ei? Pentru că cu siguranță le va spune înainte să se căsătorească cu fiica lor.

În timp ce Gabriel și-a făcut un tatuaj ca un omagiu adus iubitei sale, sora sa minunată, Monica, a apărut pentru a-l prăji.

Rețineți că uneori este prea impulsiv. Și i-a amintit de diverse greșeli din trecut.

Isabel nu este prima femeie al cărei nume a fost tatuat pe corp. De fapt, mai trebuie să-l acopere pe cel din spatele gâtului.

Din perspectiva Monicăi, o sursă majoră de îngrijorare este că Isabel are copii, iar Gabriel nu avea de gând să se întâlnească cu alte mame.

El a replicat că acest lucru este diferit: copiii lui Isabel, un adolescent și un preadolescent, sunt mai mari. Are o dinamică mai bună cu ei.

Telespectatorii nu știu cum vor decurge lucrurile cu Isabel, părinții ei sau copiii ei. Dar mulți speră că distribuția esențială a lui Gabriel în franciză va sparge un tipar tulburător.

logodnic de 90 de zile De fapt, a fost destul de bun când vine vorba de curse.

Oh, există absolut xenofobie și rasism printre telespectatori. Și da, spectacolul chiar l-a mulțumit uneori.

Dar când compari această franciză cu, să spunem, Burlacul, diversitatea rasială este mult mai bună. (Deşi logodnic de 90 de zileinfama problemă a misoginiei este și mai rea)

Erika Owens și Stephanie Matto pe Instagram
90 Day Fiance: Before The 90 Days vedetele Stephanie Matto și Erika Owens zâmbesc într-o fotografie de pe Instagram.

Dar reprezentarea în alte domenii a lipsit cu multă lipsă. Și, pentru a fi corect, credem că cel puțin unii dintre producătorii Sharp Entertainment își doresc cu adevărat ca reprezentantul LGBTQ+ să fie mai bun.

Este timpul pentru o explozie nefericită din trecut: Stephanie Matto și Erika Owens. Au fost primul cuplu de același sex al emisiunii.

Ambele femei erau bisexuale, ambele aveau personalități și medii interesante. Din nefericire, unicul lor sezon a explodat total pe fețele tuturor.

Stephanie Matto în Lavanda
90 Day Fiance: Before The 90 Days Starul Stephanie Matto vorbește despre cât de mult înseamnă pentru ea părerea mamei sale.

Multe cupluri au probleme unul cu celălalt, chiar dacă telespectatorii dau vina doar pe unul dintre ei. Dar… nu există nicio dovadă în acest sens cu acești doi.

Din toate punctele de vedere, Stephanie a fost pur și simplu împotrivă, chiar ostilă odată ce a cunoscut-o pe Erika în persoană. Cu totul altfel decât era online.

Nu spunem că Stephanie a fost unul dintre cei mai mari monștri din această franciză sau ceva de genul ăsta. Dar a făcut o impresie teribilă asupra telespectatorilor și Erika.

Tarik Myers și Hazel Cagalitan și prietena: fanii logodnicului de 90 de zile împărțiți peste mai multe obiective

Stephanie și Erika nu au fost nici primii, nici ultimii bi-cast. Doar primul cuplu de același sex.

Tarik Myers și Hazel Cagalitan sperau să fie prima relație poliamoroasă pe ecran a francizei.

Hazel este afară și mândră de bisexualitatea ei. Nu toți oamenii bi sunt poliamoroși (la fel cum nu toți oamenii sunt monogami), dar ea și Tarik își căutau o prietenă.

Mai exact, Tarik și Hazel își caută o iubită. Amândoi se vor întâlni cu această femeie când o vor găsi pe cea potrivită, într-o relație poliamoroasă cunoscută sub numele de „trouple”.

Din nefericire, golurile lor au fost scurte. O parte din aceasta a fost o experiență proastă anterioară cu o fată pe nume Minty.

Sincer, o parte a fost și pandemia de COVID-19.

Este greu să găsești o fată în cuplu când ești izolat. A fost un moment prost.

Tarik Myers o surprinde pe Hazel Cagalitan cu un picnic în interior

Nu este corect ca căsătoriile monogame să eșueze continuu pe ecran fără ca oamenii să le citeze drept „dovadă” că monogamia nu poate funcționa, dar poliamorul nu are acest lux.

Dar așa este. Telespectatorii poliamorosi au recunoscut pe rețelele de socializare că ar fi fost mai bine dacă Tarik și Hazel nici măcar nu ar fi încercat.

Cel puțin, nu în acel sezon.

În 90 de zile: viața singurăÎn Tell All sezonul 3, Caesar Mack și-a împărtășit câteva dintre obiectivele sale.

El a anunțat că a luat legătura cu două femei ucrainene. Planul era ca amândoi să locuiască cu el și să fie o familie de trei.

Sunt o mulțime de persoane care trăiesc așa. Dar unii dintre colegii săi de distribuție s-au întrebat dacă el este real, deoarece a părut a fi credul în trecut. Și Natalie Mordovtseva a condamnat-o cu înverșunare și critică.

Ultimul sezon al Dragoste în Paradis: Caraibe a avut un cuplu de același sex și o încercare eșuată de a forma un cuplu poliamoros (care, la rândul său, a inclus un cuplu de același sex).

Și nu ne pretindem că franciza a fost total lipsită de reprezentare LGBTQ+ înainte de atunci.

Kenneth Niedermeier și Armando Rubio nu sunt doar o reprezentare pozitivă a doi tați gay care și-au găsit dragostea fără granițe. Sunt favoriții fanilor și cu un motiv întemeiat.

Kenneth Niedermeier și Armando Rubio se sărută la altar

Fanii speră că producția a făcut și va continua să facă alegeri de bun gust cu privire la modul în care viața și povestea reală a lui Gabriel apar pe ecran.

Știm cu toții că sala de editare poate exagera momentele rele și le poate șterge pe cele bune. Este, s-ar putea argumenta, o parte a muncii.

Dar atât Gabriel, cât și telespectatorii merită să vadă o portretizare sinceră și pozitivă a unui bărbat trans care își trăiește viața și își iubește viitoarea soție. Hai să-l aclamam!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Pamela Anderson transmite Baywatch cu premiera Red Look at Doc

Antrenorul de 22 de ani a fost concediat după ce s-a prefăcut că este un tânăr de 13 ani într-un joc de baschet JV