in

Gabriel Paboga intenționează să le spună părinților Isabelei că este trans ÎNAINTE de a se căsători cu ea

Unul dintre cele mai captivante cupluri ale Logodnicul de 90 de zile: pe cealaltă cale Premiera sezonului 4 a fost Gabriel și Isabel.

Gabriel Paboga este un antreprenor din Florida. A cunoscut-o pe Isabel Posada în timpul unei călătorii de afaceri în Columbia. Au dat bine, iar acum el este gata să-și dezrădăcineze întreaga viață pentru a fi cu ea.

În timp ce unii dintre cei dragi se tem că el sări prea repede lucrurile, Gabe are propria sa îngrijorare.

Părinții lui Isabel nu știu că ea este transgender. Vrea să se asigure că ei știu înainte de a-și oferi binecuvântarea – sau nu – eventualei lor căsătorii.

Gabriel Paboga s-a prezentat în fața camerei, explicându-și afacerea: în esență produce lenjerie de corp căptușită pentru bărbații trans ca el. Ideea este de a înlocui ambalatorii grei și stângaci.

Dacă doriți o analogie pe care oamenii ar putea-o folosi, gândiți-vă la un sutien căptușit. Cu excepția unuia care ajută la disforie. De altfel, o femeie cis care folosește un sutien căptușit probabil l-ar putea folosi doar pentru asta.

Gabe s-a grăbit să-și arate simțul umorului în timp ce modela și tăia spuma.

Lui Gabriel îi place să creeze un produs care îi ajută pe oameni să-și trăiască viața. Nu toți bărbații trans poartă, doresc sau au nevoie de rucsacuri, dar pentru cei care o fac, un produs făcut de un alt bărbat trans poate face toată diferența.

Între timp, Gabe însuși este încântător. Este fermecător, chipeș și are un mare simț al umorului.

Și ar trebui să recunoaștem că este o reprezentare de mult așteptată pentru logodnic de 90 de zile franciza.

El a vorbit și despre călătoria lui personală. Nu toți oamenii transgender au aceleași experiențe. Același lucru s-ar putea spune despre persoanele cisgen, deși cu mai puțină semnificație. Sau opresiune.

Când era tânăr, Gabriel încă nu și-a dat seama că ceea ce simțea este propriul său gen. S-a simțit hipnotizat de femeile care poartă „haine bărbătești”. În cele din urmă s-a identificat ca fiind lesbiană.

Genul și sexualitatea sunt complexe, adesea mai mult decât ar permite etichetele. Dar în acest caz, era vorba doar despre faptul că Gabe nu a putut să pună degetul pe ceea ce l-a făcut să se asigure că nu se potrivește. Asta până când a aflat de alți bărbați trans. Gabriel este acum liber să-și trăiască cea mai bună viață.

Gabriel a călătorit în Columbia, căutând un partener de producție legat de afacerea sa. A cunoscut-o pe Isabel la casa unui prieten comun. Cei doi au avut o legătură instantanee.

Au avut o zi distractivă, îmbrățișându-se, sărutându-se și petrecându-se. Isabel i-a spus că nu face sex la prima întâlnire, ceea ce i-a fost bine. Gabriel a vrut să-i spună mai întâi că este trans. Aceasta este prerogativa lui.

Isabel îl acceptă așa cum este. În scurt timp, Gabriel a obținut un apartament în apropiere, astfel încât să o poată vizita în mod regulat.

În iunie 2020, protestele istorice pentru drepturile civile și blocajele cauzate de COVID-19 au dominat o mare parte a lumii.

În acel moment, Gabriel a început o tradiție de a celebra mândria individuală.

Mai simplu spus, el se sărbătorește pe sine și pe alții în fața adversității. Și arată grozav în timp ce o face.

Prietenul lui Gabriel, Kion, era clar fericit pentru el. Dar avea câteva întrebări de înțeles pentru iubita lui.

În primul rând, este sigur pentru un tip trans în Columbia? Nu toată lumea l-ar plăcea (adică să recunoască că al lui nu este cis) Gabe, dar dacă cineva ar face-o, ar putea apărea violență și ostilitate. Dar Gabriel spune că acolo este destul de asemănător cu Miami. Deci… un sac mixt.

Atunci Gabriel a observat că vrea să le spună părinților Isabelei. Nu vrea să-și atingă obiectivul de a se căsători cu Isabel până când familia lui nu știe despre asta. Kion părea să fie de acord că ar fi bine.

Pentru a marca angajamentul său, Gabriel a primit un tatuaj „Isabel” de la un prieten. Acea prietenă este și iubitul surorii ei, Monica.

Monica a apărut… pentru a face multe găuri în planurile lui Gabe, în timp ce bărbatul ei a făcut găuri în piele.

Era îngrijorată că fratele ei era din nou impulsiv. Are numele unei foste iubite tatuat pe ceafă (îl ascunde, dar totuși). Este el pregătit pentru vreo parte din asta?

Monica a mai subliniat că Gabriel a promis anterior că nu se va mai întâlni niciodată cu o femeie cu copii. Isabel are două: un adolescent și un preadolescent.

A spus că lucrurile stau diferit, pentru că acești copii nu sunt chiar atât de tineri. Poate vorbi cu ei și are o dinamică bună cu ei, în loc să se simtă ca o dădacă.

Dar Monica a replicat că încă plătește factura pentru copiii lui Isabel. Deci lucrurile nu sunt atât de simple pe cât s-ar dori.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Urmăriți-o pe Keke Palmer însărcinată strălucește într-o ședință foto uimitoare cu Darius Jackson

Moartea lui Tire Nichols, a doi salvatori și a locotenentului de pompieri care a venit la fața locului au fost concediați