in

Flavour Flav a cheltuit până la 2,6 USD pe zi pentru 6 ani de dependență de droguri

Rapperul și hypemanul Flavour Flav împărtășește mai multe despre trecutul său legat de dependența de droguri. Și ea a dezvăluit că a cheltuit până la 2.600 de dolari pe zi pe obiceiul de șase ani.

Flavour Flav a făcut revelația într-un episod din „Off The Record” cu DJ Akademiks

Bărbatul de 63 de ani s-a întâlnit recent cu DJ Akademiks și a explicat că se „susține” „foarte bine” atunci când este dependent de substanțe.

Și nu numai asta, dar am cam ținut-o sub secret… Deci mulți oameni, știi, nu au făcut-o cu adevărat stiu. Ei încercau să-și dea seama… Pentru că nu le-am lăsat niciodată oamenilor să știe exact ce făceam.

Flav a explicat că și-a dezvăluit obiceiul altora doar după ce s-a „obosit să fie așa”.

Există un punct și un moment în viață când te sături de rahat… Mai ales când nu ai loc pentru tine.

Flav a dezvăluit cât l-a costat dependența de droguri pe zi

Bărbatul de 63 de ani a dezvăluit că a fost o perioadă în care a cheltuit între 2.400 și 2.600 de dolari pe zi, timp de „șase ani la rând”, pe droguri.

Fă socoteala… Atât am cheltuit pe droguri, în fiecare zi.

Flav a explicat că „avea mulți bani în acel moment”. Dar el doar „făcea lucrurile greșite” cu el.

Cred că Dumnezeu a vrut să trăiesc. Și știe că sunt un purtător de cuvânt al lumii, așa că simt că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc așa, ca să pot învăța oamenii despre greșelile pe care le-am făcut. Și să sperăm că nu…

Rapperul a explicat că „medicamentul este ușor de luat”. Dar sunt „grei ca naiba”.

Flavour Flav a sărbătorit recent doi ani de sobrietate

Potrivit PEOPLE, rapperul a sărbătorit doi ani de sobrietate în octombrie. În 2011, rapperul a lansat o carte care detaliază dependența sa de crack, după cum a raportat TMZ.

Astăzi, Flav nu este atât de fericit să vadă promovarea consumului de droguri în societate și muzică și impactul negativ pe care îl are asupra tinerilor.

Pe vremuri, când făceam înregistrări despre droguri, vorbeam despre vânzarea de droguri. Vorbind despre cine poate câștiga cei mai mulți bani din droguri, cine se distrează să vândă droguri. A fost o competiție pentru toți trișorii. Acum, muzica de azi, vorbim despre consumul de droguri. Deci, există o mare schimbare în muzică… Le dă copiilor o idee greșită.

Colegii de cameră, sunteți bucuroși să-l vedeți pe Flav împărtășind mai mult din povestea lui și fiind un exemplu pozitiv pentru tineri?
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Catelynn Lowell se ciocnește cu sora pentru tratamentul unei mame alcoolice: Bish!

The Rock semnează discursul de după meci al lui Travis Kelce, „My Boy Said What He Said”