in

Economisiți 25% la aceste căști care au peste 223.000 de recenzii Amazon de 5 stele

Încă nu sunteți convins că aceste căști sunt tot ce v-ați dorit? Consultați aceste recenzii Amazon care vă vor lăsa cu siguranță mai fericiți ca niciodată.

Un recenzent Amazon a scris: „Am achiziționat recent aceste căști și am fost extrem de impresionat de performanța lor. Calitatea sunetului este excelentă, cu înalte clare și bas profund. Funcția de anulare a zgomotului funcționează bine, blocând eficient zgomotul.” Căștile sunt, de asemenea, confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp și se potrivesc în siguranță. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, impresionantă, ținând câteva ore cu o singură încărcare. În general, aș recomanda cu căldură aceste căști oricărei persoane cu ureche. Piața pentru o pereche nouă.”

Potrivit unui alt cumpărător Amazon, aceste căști sunt „foarte fiabile și durabile”. Ei au scris: „Dețin aceste căști și le folosesc aproape în fiecare zi de aproape un an și jumătate. Încă sună grozav și funcționează ca noi. Le port cel mai des pentru alergare. Îmi rămân ferm în urechi, perioadă. Am alergat cu țineți-le de câțiva mile în ploaie constantă. Ele rămân în siguranță pe loc și nu au probleme cu apa. Rețineți că sunt evaluate pentru a indica rezistența la apă. Ieșirea audio este excelentă pentru căștile de acest tip cu bas cu adevărat solide, voci clare și înalte precise.”

Un alt recenzent a scris: „Acestea sunt căști grozave – tocmai mi-am cumpărat a 4-a pereche. Nu pentru că se sparg, ci pentru că le pierd în continuare! Le iau cu mine aproape peste tot și funcționează grozav la duș și în timp ce fac baie și stau. în timp ce alergi. Am încercat alte căști, dar cele mai multe nu sunt la fel de confortabile – acestea sunt grozave și adesea am adormit accidental cu ele. Uneori sunt tentat să încerc versiunea cu anulare a zgomotului, dar sincer, eu Sunt mulțumit de acestea. Încearcă-le!”

Potrivit unui cumpărător Amazon, „Când caut recenzii de echipamente audio, îmi place să văd unele specifice pentru noi iubitorii de hip-hop și rap. Am achiziționat acești muguri și i-am purtat astăzi la sală. Am avut o experiență uimitoare. că m-am gândit să las o recenzie imediat. Calitatea sunetului pentru muzica rap a fost UIMIZĂ. Basul a fost încântător de perfect. Și, cel mai important, volumul maxim a fost prea tare. A trebuit să-l reduc cu un pas. Am deținut mai mult de 10 tipuri de căști ca acestea. Mi-au plăcut acelea, le pierzi atât de repede. Dintre toate cele pe care le-am deținut vreodată, acestea sună cel mai bine cu ascultarea rap > crunk, trap și hip-hop din anii 90.

Un recenzent care a evaluat aceste căști cu 5 stele a scris: „Este pur și simplu minunat. Încărcător de tip C, care este ușor de găsit dacă îl pierdeți (ceea ce am făcut eu). Dacă sunteți un ascultător pasionat de muzică sau de podcast, are o calitate excelentă. durata de viata a bateriei.In mod normal, imi tine 4 zile, si le folosesc MULT.Le-am luat acum aproximativ un an si inca sunt bune, ceea ce in mod normal nu le primesti de la castile ieftine…. Sotul meu este o curățare ciudată, așa că hainele nu stau în coșul de rufe mai mult de 2 zile.Ieri s-au spălat rufe imediat după ce mi-am dat jos geaca și una dintre căști era acolo.Am supraviețuit mașinii și uscătorului, ambele pe grele. ȘI CALITATEA RĂMINE ACEEAȘI.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cel mai bun prieten gelos din „Princess Diaries” „Memba Her?!

Stephanie Seymour spune cum se descurcă cu moartea fiului ei Harry