in

Daniele Gates către Yohan Geronimo: Visul tău american a murit!

Pe parcursul Dragoste în Paradis: Caraibetelespectatorii i-au cunoscut pentru prima dată pe Daniele Gates și Yohan Geronimo.

Cele două par total opuse. Chiar și așa, se iubesc și sunt căsătoriți de peste un an.

Dar pe Logodnicul de 90 de zile: pe cealaltă cale În premiera sezonului 4, Daniel l-a orbit pe Yohan.

Ea i-a spus că visul lui american a murit. În loc să se mute la New York așa cum fuseseră de acord, el a decis asupra unui nou plan.

În sezonul 4, episodul 1 din 90 Day Fiance: The Other Way, Daniele Gates și-a rezumat povestea pentru cei care nu sunt familiarizați cu ea.

După ce și-a luat câțiva ani liber de la întâlnire, Daniele a revenit în joc.

L-a cunoscut pe Yohan Geronimo într-o călătorie în Republica Dominicană. Yohan pare a fi extrem de superbă. A făcut o impresie bună și, în mod clar, la fel a făcut-o. Yohan a cerut-o în căsătorie într-o călătorie de întoarcere.

Daniele a glumit că literalmente nu poate vedea „ochi în ochi” lucrurile cu Yohan. Cota dominicană are 6 picioare 7 înălțime.

Vorbește foarte puțin engleza și există mai mult decât o barieră lingvistică. Daniele este foarte spirituală și este profesoară de yoga, în timp ce Yohan este creștin evanghelic.

În ciuda faptului că au priorități, obiective de viață, credințe diferite și (literalmente) au văzut lumea din perspective diferite, cei doi s-au căsătorit la sfârșitul anului 2021.

Dar nicio atracție reciprocă sau căsătorie nu poate face ca prin magie să dispară diferențele fundamentale.

Daniele a descoperit că plătește pentru tot în viața lui Yohan atunci când este cu el. Câștigă suficient pentru a supraviețui, așa că are sens.

Dar s-au confruntat cu unele cheltuieli. Potrivit ei, Yohan a mâncat odată arahide în valoare de 200 de dolari. Presupunem că hotelul percepe taxe excesive și nu a fost într-o singură ședință.

La New York, Daniele le explică prietenilor ei după un curs de yoga că acesta va fi ultimul ei curs. Se simte obosită de oraș și de „agitată” și de cât de scump este totul.

Inițial, ea și Yohan fuseseră de acord că îl va duce în Statele Unite cu o viză de soț.

Daniele s-a răzgândit acum. Ea plănuiește să se mute în Republica Dominicană pentru a fi cu el. Și nu, nu i-a spus lui Yohan.

În acest moment, una dintre prietenele ei a adus în discuție conceptul de „sanky panky”. Eticheta de lux se referă la bărbați atrăgători care își caută de lucru la sau în apropierea hotelurilor, astfel încât să poată prinde turiști.

De la întâlnirea cu Yohan, Daniele a auzit de multe ori acel termen. Și se pare că s-a săturat de asta.

Ea și Yohan sunt dedicați unul față de celălalt. Ei sunt casatoriti. Și își plănuiesc viața împreună… chiar dacă acum au planuri diferite, și doar Daniele știe.

Daniele a mers la cina cu prietenii lui, Sandra și Lizzette. Sincer? Le vreau pe astea două pe mine Discuție pe pernă.

Planul în acest moment este de a termina predarea pentru restul anului școlar. Apoi va renunța la tot și se va muta în Republica Dominicană cu două valize. El așteaptă cu nerăbdare să se relaxeze și să se relaxeze pe plajă.

Dar… nu va avea un loc de muncă sau alte venituri. Prietenii ei i-au amintit că a merge în vacanță undeva este foarte diferit de a trăi acolo. Daniel lasă deoparte aceste preocupări, spunând că își va „manifesta” noua viață.

Daniele intenționează să predea yoga… o zi pe săptămână. Ea speră că predarea pe Zoom va face diferența.

Lizzette se temea că, din toate motivele lui Daniele pentru a părăsi orașul, „intră în haos și nici nu-și dă seama”.

Dar ambii prieteni ai lui Daniele au fost șocați când acesta a recunoscut că nu i-a spus lui Yohan. Din câte știe el, ea completează viza conjugală pentru a-l duce în America. Oh nu!

Deci, este timpul pentru prezentarea lui Yohan.

Oamenii din comunitatea ei, a explicat ea telespectatorilor, muncesc din greu, dar nu câștigă mai mult decât suficient pentru a supraviețui. Da, speră să vină în America.

Dar este și entuziasmată de Daniele și de cât de mult o adoră.

Yohan învață engleza, încetul cu încetul. Spaniola lui Daniele este mult înainte.

Speranța lui este că acest lucru îl va ajuta să comunice cu soția sa, dar îi va oferi și mai multe oportunități atunci când se va muta în Statele Unite.

Captura de ecran pe care am folosit-o nu este foarte relevantă pentru a învăța limba engleză, dar părea că merită inclusă. Pentru motive. (Cu plăcere)

S-au adunat!

Daniele și Yohan s-au îmbrățișat cu bucurie la aeroport. I-a dat chiar și flori.

Acum că ea este acolo în Republica Dominicană, au multe de făcut împreună… inclusiv să-i dea câteva vești.

Cei doi au stat unul lângă altul în timp ce vorbeau cu camera.

Daniele a recunoscut, în engleză, că trebuie să găsească o modalitate de a-i spune că nu va merge la New York așa cum plănuiseră ei.

Yohan a prins clar unele dintre acele cuvinte, dar poate că nu a fost foarte clar ce spunea.

Daniele nu a sărit imediat să dea vestea cea mare.

În schimb, a început să vorbească despre peisaj, lăudând cât de frumoasă este Republica Dominicană.

În cele din urmă, totuși, a trebuit să devină puțin mai puțin subtilă în ceea ce privește planurile ei de a se muta.

Daniele a început să vorbească despre obținerea unui apartament pe termen lung. Se pare că așa a decis să dea vestea.

Yohan și-a exprimat confuzia. Acest lucru, la urma urmei, nu era deloc ca ceea ce plănuiseră ei. Exact opusul, de fapt.

Daniele a observat că chiria lui este foarte scumpă: 4.000 de dolari pe lună. Și chiar dacă există o mulțime de alte locuri de locuit în America, ea a spus că mutarea în Republica Dominicană este cea mai bună opțiune.

Nu ceea ce și-a dorit Yohan. Dar ea i-a spus că s-a răzgândit. Yohan practic nu a avut altă opțiune să accepte programul.

Și Daniele a continuat să-i spună lui Yohan că „visul” său american nu este real.

Fanii au speculat pe rețelele de socializare că presupusa schimbare a inimii lui Daniele este o acoperire pentru altceva, cum ar fi problemele cu vize. Dar nu putem spune cu certitudine.

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Eli Manning împărtășește o privire rară asupra vieții sale de după pensionare ca tată

Nia Long spune că are „ochiul pe o singură persoană”