in

Cum a încercat Tahzjuan Hawkins să fie în acest sezon al Bachelor

În cele din urmă, marele leagăn al lui Tahzjuan nu a dat roade, Zach le-a informat pe celelalte femei: „Am vrut doar să anunț pe toată lumea. Tahz a vrut să se alăture grupului și nu am putut să spun da. Îmi stabilesc sentimente reale cu voi toți. Doamnelor, am vrut doar să vă anunț că nu mai este aici.

Tahzjuan nu a luat-o tocmai bine.

„Este ca și cum toți ceilalți își înțeleg și își găsesc persoana”, i-a spus ea unui producător, în timp ce își ținea lacrimile. „Dar ca, nu fac asta niciodată. Nu voi plânge. Cățele rele nu plâng.”

Bărbia sus, cățea!

Cu Tahzjuan plecat, Zach a fost liber pentru o întâlnire unu-la-unu cu Christina, unde s-au legat. Nickelbacka făcut o plimbare cu elicopterul și, într-o întorsătură ciudată a evenimentelor, a întâlnit întreaga familie a lui Zach la o petrecere cu întârziere de ziua mamei sale la casa copilăriei lui Zach.

Nimic ca scufundarea cu capul înainte!

După ce au răsfoit fotografii cu Zach în copilărie și au jucat ping-pong în curtea din spate, Zach și Christina s-au retras pentru o cină romantică singuri, în timpul căreia Christina i-a spus lui Zach o veste mare.

„Am o fiică”, i-a dezvăluit ea lui Zach. „Are 5, aproape 6. Ea este lumea mea.”

Zach, în mod clar dezordonat, i-a spus Christinei: „Este ceva la care trebuie să mă gândesc pentru că mă sperie rahatul”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Turist bătut cu un băț după ce a urcat pe piramida Chichén Itzá din Mexic

„GMA3” îi îndepărtează pe TJ Holmes și Amy Robach din prezentarea emisiunii