in

Cum a ajutat youtuberul MrBeast 1.000 de nevăzători să obțină vederea

YouTuberi Domnule Bestie își pune banii să-i ajute pe alții.

Vedeta de pe rețelele sociale, care este cea mai urmărită persoană de pe YouTube, a împărtășit recent cum a ajutat 1.000 de persoane cu orbire din întreaga lume.

„Nu pot vedea”, MrBeast, al cărui nume real este Jimmy Donaldsona spus ea în videoclipul din 28 ianuarie. „Dar avem toată tehnologia pentru a o repara”.

În videoclip, un chirurg de la organizația non-profit SEE International spune că „jumătate din orbire sunt persoane care au nevoie de o intervenție chirurgicală de 10 minute”. Chirurgia, după cum explică MrBeast, este o procedură care vizează cristalinul ochiului.

„Dacă vă întrebați cum intervenția chirurgicală le permite oamenilor să vadă din nou, este pentru că lentila din ochiul lor este atât de tulbure, încât nu pot vedea prin ea”, a spus ea. „Apoi chirurgul folosește un aspirator minuscul pentru a aspira cristalinul tulbure și a o înlocui cu una artificială”.

Pe tot parcursul clipului, MrBeast este văzut vorbind cu pacienții a căror operație a sponsorizat-o, inclusiv cu un fan, Ieremiacare i-a spus influencerului că este „abonat la tine de aproximativ 11 ani”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ashton Kutcher își amintește de avortul spontan „foarte dureros” al lui Demi Moore

Amy Duggar își amintește că verișorii cărora le-a fost interzis să se uite VeggieTales: Veggies Can’t Talk!