in

Creatorul de conținut, MrBeast, sponsorizează intervenții chirurgicale pentru 1.000 de nevăzători

Cel mai important creator al YouTube, MrBeast, dă mult înapoi lumii. Potrivit CNN, creatorul de conținut a plătit pentru îndepărtarea cataractei pentru 1.000 de nevăzători. Sau cei care erau aproape orbi și nu-și puteau permite singuri operația.

Creatorul de conținut a încărcat un videoclip al procesului weekendul trecut

Sâmbătă, creatorul a mers pe YouTube pentru a partaja un videoclip al procesului cu abonații săi. Videoclipul a depășit în prezent 59 de milioane de vizualizări.

Vindecăm orbirea a o mie de oameni…

Videoclipul prezintă imagini sentimentale ale vizionărilor înainte și după pacienți. În plus, YouTuber-ul a oferit și donații de bani și alte cadouri unora dintre participanți.

MrBeast a colaborat cu programul „Gift Of Sight”.

MrBeast, al cărui nume real este Jimmy Donaldson, a făcut echipă cu Jeff Levenson, un oftalmolog și chirurg. Levenson a efectuat prima rundă de operații în Jacksonville, Florida. Și conduce programul „Gift of Sight”, care „oferă operații gratuite de cataractă pentru pacienții neasigurați care sunt orbi din punct de vedere legal de cataractă”.

Levenson a explicat mai multe despre afecțiune în videoclipul de pe YouTube.

Jumătate din orbirea din lume provine de la oameni care au nevoie de o intervenție chirurgicală de 10 minute.

Într-un interviu exclusiv pentru CNN, Levenson a explicat efectul pe care l-a avut operația de îndepărtare a cataractei asupra calității vieții sale.

În zilele și săptămânile care au urmat operației mele de cataractă, am fost uimit de cât de strălucitoare, frumoasă și vie era lumea. Dar am fost șocat că există sute de milioane, probabil 200 de milioane de oameni în întreaga lume care sunt orbi sau aproape orbi de cataractă și care nu au acces la operație.

MrBeast a început inițiativa în septembrie

Unul dintre membrii echipei lui Donaldson l-a contactat pe Levenson cu privire la efectuarea intervențiilor chirurgicale în septembrie. Apoi, echipa sa a început „să cheme adăposturi pentru persoane fără adăpost și clinici gratuite pentru a construi o listă de pacienți din zona Jacksonville care aveau nevoie de operație de cataractă, dar nu și-și permit”.

Donaldson și Levenson au creat în cele din urmă o listă de 40 de pacienți. Și toate operațiile s-au făcut într-o singură zi, între 7 a.m. și 6 p.m. Potrivit lui Levenson, pacienții au fost „neîncrezători că cineva i-ar căuta de fapt pentru a-i salva de orbire și apoi ar avea bunătatea și generozitatea spiritului de oferit. operatia.”

Levenson a conectat apoi Donaldson cu SEE International, o organizație non-profit care oferă îngrijire oftalmologică gratuită pacienților nevoiași din întreaga lume. Organizația nonprofit l-a ajutat pe Donaldson să ajungă la 1.000 de pacienți din întreaga lume. Și în decurs de trei săptămâni, intervențiile chirurgicale au fost finalizate în „Jamaica, Honduras, Namibia, Mexic, Indonezia, Brazilia, Vietnam și Kenya”.

Levenson speră că inițiativa lui Donaldson ar putea declanșa o mișcare mai largă în întreaga lume.

Dacă MrBeast poate porni un incendiu și dacă putem obține sprijin guvernamental și privat, putem pune capăt jumătate din orbirea din lume. Fără toate acele costuri și cu câștiguri incredibile în ceea ce privește productivitatea și potențialul uman.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Câștigătorul Trădătorilor explică cum a funcționat acel final

Deion Sanders ne împărtășește interpretarea ei câștigătoare despre creșterea copiilor în centrul atenției