in

Catelynn Lowell se ciocnește cu sora pentru tratamentul unei mame alcoolice: Bish!

Catelynn Lowell a primit multă atenție negativă în ultima vreme.

Săptămâna trecută, Catelynn a fost criticată pentru că le-a dezvăluit Teen Mom: Reuniunea de familie colegii de distribuție că Ashley Jones era însărcinată.

(Pentru a fi corect, Jones era într-o ceartă cu Brianna DeJesus în acel moment, iar revelația lui Cate a fost făcută din preocuparea pentru siguranța prietenei ei.)

Acum, Cate se află în centrul unei situații diferite Reuniune de familieControversa legată, aceasta, suficient de potrivit, implicând familia lui.

Catelynn pe Insta
Arăți grozav, Catelynn! Tyler a distribuit această fotografie drăguță a soției sale pe Instagram la sfârșitul anului 2021. (Fotografie prin Instagram)

Acest sezon al TMFR s-a concentrat pe relațiile membrilor distribuției cu mamele lor, iar telespectatorii au fost de acord că scenele lui Cate cu mama ei April au fost unele dintre cele mai tulburătoare.

April a fost înfățișată ca un alcoolic care era adesea beat în fața camerei.

Dar acum, sora vitregă a lui Catelynn, Sara Haviland, a rezistat acestei portretizări cu un serial TikTok acuzând-o pe Cate și MTV că au mințit cu privire la gravitatea problemelor din aprilie.

Nu

„MTV arată ce le va oferi telespectatorilor și în mod clar funcționează, dar nu poți judeca pe cineva de acum 14 ani”, a scris Sarah pe TikTok, după cum a raportat pentru prima dată The Ashley’s Reality Roundup.

„Singurul moment în care sora mea vorbește cu mama este să-și îngrijească copiii, ceea ce este adesea lol.

„Nu mă interesează ce vrea să spună oricare dintre voi, voi apăra ÎNTOTDEAUNA pentru mama mea. MTV o prezintă tot timpul ca un rahat [their] propriile opinii”, a continuat el.

Catelynn Lowell râde în timpul unui episod din Teen Mom OG. (Fotografie prin MTV)

„Ia-o cum vrei. Dacă Cate vrea să o joace atât de rău pentru că mama o face mereu [watch] copiii ei, pentru că în mod clar nu este cineva ca MTV o portretizează.

De acolo, Sara a izbit Mamă adolescentă telespectatori care au criticat mama ei.

„M-am săturat să vorbiți prosti despre mama mea”, a spus el.

Catelynn Lowell în Finale
Catelynn Lowell este văzută aici în episodul final din Teen Mom OG din anul 2021. Arata grozav. (Fotografie prin MTV)

„Voi, băieți, vreți să spuneți că este dependentă și că este bețivă și alcoolică și vreți să-i trimiteți un mesaj și să o urmăriți. Nu e bine și voi băieți nu știți nimic…

„O să intru în profunzime pentru că nu sunt semnat la MTV și m-am săturat că o urmăriți pe mama mea. Și m-am săturat ca Catelynn să-mi urmărească mama… a continuat Sara.

„Nu bea tot timpul, poate o dată la două săptămâni”.

April și Sarah pozează pentru un selfie. (Fotografie prin Instagram)

„Și da, va bea când MTV este prin preajmă, pentru că MTV o face întotdeauna să arate ca tipul rău… mama mea nu este o prostie”, a explicat Sarah.

„I-a fost teamă că Tyler o va părăsi, deci care a fost adevăratul motiv pentru care Catelynn a renunțat la Carly? Hmm.

„Catelynn a avut tot acest PTSD traumatizant și toate aceste rahaturi în creștere, bine? Ei bine, Catelynn și cu mine nu suntem atât de îndepărtați.

Catelynn Lowell cu păr mov și țigări
Vedeta Teen Mom, Catelynn Lowell, își arată părul mov în timp ce, din păcate, dezvăluie un obicei dezgustător.

De acolo, Sarah a acuzat-o pe Cate că a mințit despre trauma ei:

„Ne despărțim de patru ani, așa că dacă ea are toate aceste traume din copilărie, n-aș avea eu acea traumă?” ea a spus. „Pentru că cu siguranță nu am acea traumă pe care o are Catelynn. Totul este pentru spectacol!

Evident, Sarah vorbește despre niște probleme pe care nu le înțelege pe deplin aici.

Cineva care bea doar „la fiecare două săptămâni” poate fi în continuare alcoolic, iar două persoane pot trăi exact același eveniment, doar unul dintre ei fiind traumatizat de experiență.

Din fericire, Cate s-a grăbit să clarifice recordul cu un maraton Instagram Live în care a dezmințit toate argumentele surorii ei.

Catelynn și Tyler și familia
Ce familie drăguță. Întotdeauna am fost mari fani ai lui Catelynn și Tyler, știi? (Fotografie prin Instagram)

„Am o soră pe nume Sarah, a intrat ieri pe TikTok și a postat un videoclip în care spunea o mulțime de lucruri, spunând că toată lumea nu știe adevărul meu… că PTSD și trauma mea sunt toate minciuni, ea a ignorat practic faptul că că am PTSD și traumă… spunând: „Am fost doar patru ani diferiți, iar dacă Catelynn are toată această traumă, de ce nu am nicio traumă?” Cate Start.

„Câta nu știe că are traumă, pentru că nu și-a făcut niciodată rahatul”, a continuat el.

„Nu poate să-și păstreze un loc de muncă. Va lucra o zi sau o săptămână și apoi se va opri. Cu siguranță are o traumă, pur și simplu nu știe ce este. Habar nu are cu ce dracu are de-a face, dar o are.

Lowell a continuat explicând că a ajutat-o ​​pe Sarah de multe ori de-a lungul anilor, inclusiv o ocazie în care i-a cumpărat surorii sale o rulotă în care să locuiască după ce April a dat-o afară.

„Încearcă să te comporți ca și cum totul ar fi fals. Ea a mai spus ceva de genul: „Motivul pentru care Catelynn și-a dat fiica spre adopție a fost că se temea că Tyler o va părăsi”. Nu este deloc precis”, a continuat Catelynn.

„Nu a trebuit să fac adopția. Am luat singur decizia! Nimeni nu m-a obligat să o fac.

Catelynn și Tyler au trecut prin momente grele. (Fotografie prin Instagram)

„Sufăr de PTSD și tulburare de panică și știu asta pentru că am fost diagnosticată de psihiatri și psihologi de top”, a continuat ea.

Soțul lui Cate, Tyler Baltierra, a atacat-o și el pe Sarah.

„Îndrăzneala unora dintre socrii mei este uluitoare (dar, din păcate, nu este surprinzătoare). ..Mi-aș dori să pot spune că sunt în stare de șoc… dar aș minți”, a scris Tyler într-un comentariu lăsat la una dintre postările lui Catelynn.

A 15-a aniversare a lui Catelynn și Tyler
Catelynn Lowell și Tyler Baltierra pozează împreună pentru o fotografie drăguță la cea de-a 15-a aniversare. (Fotografie prin Instagram)

„Soția mea nu a făcut literalmente NIMIC pentru a merita niciunul dintre comentariile fără inimă, crude și vulgare pe care le-au făcut frații ei despre ea (atât public, cât și personal) și, să fiu sinceră, nici nu mă mai enervez când se întâmplă aceste lucruri (din moment ce eu” Sunt atât de obișnuită ca familia ei să o trateze așa),” a continuat ea.

— Sunt doar trist pentru ea.

Sarah încă nu a răspuns la respingerea lui Tyler și Cate, dar ceva ne spune că această ceartă este departe de a se termina!

Sursa: www.thehollywoodgossip.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Seth Meyers o prăjește pe Ana Gasteyer în American Auto Preview

Flavour Flav a cheltuit până la 2,6 USD pe zi pentru 6 ani de dependență de droguri