in

Câștigătorul Trădătorilor explică cum a funcționat acel final

Atenție: acest articol conține spoilere pentru sezonul 1 al Trădătorii

Câștigătorul din Trădătorii pe Peacock tocmai a susținut un masterclass despre arta înșelăciunii.

A supraviețuit preferata fanilor Cirie Fields a fost unul dintre cei 20 de concurenți – formați din absolvenți CBS, celebrități Bravo și începători de la TV – la reality show-ul mascat. Cu toate acestea, el a avut un rol și mai esențial ca unul dintre trădătorii titulari ai seriei, a cărui sarcină era să omoare competiția înainte ca credincioșii nevinovați să-i poată da seama.

Spre norocul bunilor fani de televiziune, Cirie a obținut o binemeritată victorie solo după patru încercări A supraviețuit și o bandă a câștigat-o pe cea a lui Peacock Șarpe în iarbă.

„Am fost în stare de șoc”, a spus ea în exclusivitate pentru E! Vești învingătoare Andie Vanacore Și Quentin Jiles în exil permanent. „Unul, am câștigat în sfârșit, și doi, ceilalți doi oameni de acolo cu mine au fost atât de răniți și supărați. Așa că, chiar nu m-am putut bucura de victorie, când i-am văzut devastați.”

„Am avut acel sentiment mai târziu, după ce toate emoțiile s-au atenuat și am început să vorbesc cu ei și am știut că toată lumea este bine, așa că a trebuit să spun „Oh, la naiba”, tocmai am câștigat”, a continuat Ciri. „Meu căsuța de e-mail rămâne plină… E aproape șocant să primesc atâta dragoste”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Katherine Schwarzenegger a purtat această salopetă surprinzător de accesibilă

Creatorul de conținut, MrBeast, sponsorizează intervenții chirurgicale pentru 1.000 de nevăzători