in

Behati Prinsloo a născut, întâmpină copilul nr. 3 cu Adam Levine

Adam Levine și Behati Prinsloo întâmpină copilul nr. 3

Este o petrecere de cinci pentru Adam Levi si sotie Behati Prinsloo.

Fostul model Victoria’s Secret a dat naștere celui de-al treilea copil al cuplului, potrivit mai multor relatări. Noua adăugare a lui Levine și Prinsloo se alătură surorilor mai mari Trandafir prafuit6, și Gio Grace4.

Modelul și-a documentat sarcina pe Instagram în ultimele luni, împărtășind fotografii de la ședințe de artă de la maternitate, precum și selfie-uri cu bump.

Levine și Prinsloo sunt căsătoriți din 2014 și locuiesc cu copiii lor în California. Potrivit mai multor rapoarte, cuplul a cumpărat o proprietate întinsă în orașul luxos Montecito, lângă Santa Barbara, la începutul acestui an, după ce a vândut o casă anterioară din zona Los Angeles pentru 51 de milioane de dolari.

Relația cuplului s-a lovit în septembrie, la doar câteva zile după ce Prinsloo și-a confirmat sarcina pe rețelele de socializare. Model Instagram Summer Stroh ea a spus pe TikTok că a avut o relație de un an cu Levine și că acesta i-a trimis un mesaj direct în iunie, întrebând: „OK, întrebare serioasă. Am un alt copil și dacă este [a] băiete, chiar vreau să-i spun Sumner. Esti bine? Foarte serios.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jason Derulo își rupe piciorul înainte de spectacolul de la Super Bowl, Walking with Cane

Cel mai bun prieten gelos din „Princess Diaries” „Memba Her?!