in

Ashton Kutcher își amintește de avortul spontan „foarte dureros” al lui Demi Moore

După avortul spontan, Demi și Ashton au încercat fertilizarea in vitro (FIV) câțiva ani fără succes.

Și privind înapoi, Fără obligaţii actor, care acum își împărtășește fiica Wyatt8 și fiul, Dimitri6 cu sotia mila Kunis– a mărturisit că i-ar fi plăcut să aibă un copil cu Demi.

„Îmi plac copiii”, a continuat ea. „Nu m-aș fi căsătorit cu o femeie care a avut trei copii dacă nu aș fi iubit copiii. Ideea de a mai avea un copil ar fi fost incredibilă”.

Ashton a remarcat că a adoptat mentalitatea că „din orice motiv, trebuie să am această experiență”.

În cele din urmă, cuplul s-a separat în 2011 și și-a finalizat divorțul doi ani mai târziu. După cum își amintește, divizarea foarte mediatizată a lăsat un impact asupra Locul tău sau al meu stea.

„Nimic nu te face să te simți ca un eșec precum divorțul”, a adăugat Ashton. „Divorțul pare un eșec total al naibii. Ai eșuat la căsătorie.”

Demi, în vârstă de 60 de ani, a vorbit anterior despre avort spontan la vârsta de șase luni, când ea și Ashton se întâlneau, în memoria ei din 2019, Pe dos. Al doilea The New York Timesera însărcinată cu o fată și și-a ales numele Chaplin Ray. În carte, ea a reflectat și asupra stării ei de spirit în timpul divorțului ei de Ashton.

„O parte din viața mea era în mod clar în curs de destrămare”, spunea Semiîntuneric a spus ea la presa la acea vreme. „N-am avut nicio carieră. Nicio relație.”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tatăl vitreg al lui Tire Nichols neagă zvonul că ar fi avut o aventură cu soția ofițerului

Cum a ajutat youtuberul MrBeast 1.000 de nevăzători să obțină vederea