in

Anansa Sims spune că fostul a amenințat viața lui Matt Barnes de mai multe ori

David Patterson Jr. el dă în judecată Matthew Barnes în urma unei ceartări la un meci de fotbal care s-a încheiat cu Barnes scuipat în fața lui Patterson înainte de a merge pe drumuri separate. Ca răspuns, iubita lui Barnes Anansa Simschiar și fosta soție a lui David, a lansat o serie de acuzații blestemate împotriva lui David.

Anansa a spus fostul ei soț „a molestat” ea și Matthew „Pentru ani,inclusiv amenințări împotriva vieții și mijloacelor de existență a lui Matt. În lunga postare pe Instagram, Sims a dezvăluit și cea mai recentă rundă de hărțuire care a avut loc în această lună.

„Numai în ianuarie, fostul meu a sunat la poliția la noi acasă de cinci ori cu afirmații false că am avut o vizită programată. De fiecare dată le-am arătat diferiților agenți mesaje de la părinții noștri vorbitori care confirmă că, de fapt, nu ne programasem o vizită. Acest lucru a fost extrem de traumatizant pentru copiii noștri și vecinii noștri”.

Anansa și Matt s-au logodit în decembrie, după ce au fost împreună, din când în când, timp de aproximativ cinci ani. Cuplul împarte o familie amestecată cu gemenii Barnes cu Gloria Govan și cei trei copii ai Anansei, de David și fiul lor cel mic împreună. Matt și Anansa au, de asemenea, un fiu mic.

Pe 22 ianuarie, Matt și David s-au încrucișat la Niners vs. Cowboys. A urmat o ceartă de la 20 de metri depărtare înainte ca Matt să inițieze un contact strâns, potrivit procesului Patternson. Odată ce distanța dintre ei a fost închisă, filmările video l-au surprins pe Matt scuipând la David. Patterson a intentat un proces împotriva lui Matt la Curtea superioară a județului Los Angeles câteva zile mai târziu, pe 27 ianuarie. El caută daune nespecificate pentru baterie, agresiune și provocarea intenționată de suferință emoțională.

Iubita lui Barnes susține că David Patterson a mers la meciul 49ers pentru „momeala” Matt

Dar Anansa aruncă murdărie asupra credibilității procesului lui Matt în apărarea ei de lungă durată a viitorului ei soț. În primul rând, Patterson spune că nu știa că Matt va juca împreună. Dar Sims insistă că fostul ei soț a participat la meci și a început o luptă pentru a-i face pe Matt o reacție fizică.

„David a spus recent într-un mesaj text că va pune capăt carierei lui Matt în podcasting și ESPN, așa că când am auzit de altercația pe stadionul lui Levi, am știut că David încerca să-l convingă pe Matt să-l bată. Fostul meu soț tocmai trimisese polițiști la noi acasă cu câteva zile înainte de acel meci cu cereri false de vizite programate. Matt este cunoscut a fi un mare fan al lui 69ers, iar David știa că Matt va fi alături de călătorie. Dă-i lui David ocazia de a ajunge la Mat. David a început altercația, care a dus la răspunsul lui Matt. Din păcate, camerele au surprins doar reacția lui Matt, nu întregul incident.

După incidentul scuipatului și cu câteva zile înainte de procesul lui Patterson, Matt a depus și documente în instanță. Ea a depus o cerere pentru un ordin de restricție temporar împotriva fostului soț al lui Sims. Ambii sunt așteptați în instanță pe 16 februarie, pentru extensia tmz. În plus, întrebarea lui Barnes oglindește afirmațiile Anansei privind hărțuirea de luni de zile și amenințările lui Patterson.

Sims a scris:

„Din cauza istoriei lui David de hărțuire continuă după altercația de la meciul celor de la 49ers, Matt a depus un ordin de restricție împotriva lui David, iar judecătorul l-a menținut. Matt a fost reticent să facă asta, dar sunt atât de recunoscător că a făcut tot ce era necesar pentru a se proteja pe sine și familia noastră.

Anansa Sims detaliază hărțuirea și amenințările fostului soț David Patterson

Pentru a prefața declarația sa în zece diapozitive în apărarea lui Matt, Sims și-a explicat disprețul pentru a face „probleme public-private” în legenda lui. Cu toate acestea, mama a patru copii spune că a fost „sfâșietor” să vezi o narațiune diferită jucată public decât cea pe care ea și Matt au experimentat-o ​​în privat.

Potrivit declarației lui Sims, Patterson a cerut să renunțe la 50/50 la drepturile sale de vizită și custodie după un dezacord cu privire la activitățile extracurriculare ale copiilor. La o săptămână după dezacord, probabil Patterson „a amenințat că va merge la antrenamentul lor de fotbal cu pistolul lui glock de abordat” ea și antrenorul. Ea a depus cererea de imobilizare a doua zi, iar judecătorul a acordat-o în noiembrie.

În aceeași lună, un judecător la plasat pe Patterson în vizite supravegheate cu copiii din cauza naturii ordinului de restricție. Anansa spune că răspunsul lui Patterson a fost violent.

„Fostul meu soț m-a amenințat că mă lovește cu mașina lui și a privit cu bucurie toată cartea căzând din corpul meu. Mi-a spus în fața copiilor noștri la antrenamentele de baseball. De asemenea, l-a amenințat de mai multe ori că îl va ucide pe Matt cu arma lui în fața copiilor noștri. Din fericire, am reușit să-l înregistrez rostind aceste amenințări pe video, ceea ce, pe lângă celălalt comportament tulburător, l-a ajutat pe judecător să-mi acorde ordinul de restricție asupra lui.

Și Sims spune că eforturile lui Patterson nu s-au oprit cu ea sau Matt, ci s-au extins la el și copiii Gloriei.

„Pe lângă amenințarea că ne ucide pe Matt și pe mine în numeroase ocazii, David a făcut și autorităților acuzații false dăunătoare împotriva fiilor gemeni ai lui Matt. Când soțul meu a venit să-i caute pe gemeni, am fost furioasă și știam că nu se va opri”.

Anasa a dezvăluit mai târziu că Patterson a recunoscut într-un apel telefonic înregistrat că este „foarte gelos pe Matt”, relația ei cu Sims și stilul de viață pe care îl oferă celor trei copii ai săi vitregi.

CITIȚI DECLARAȚIA SA COMPLETĂ AICI:

Barnes i-a arătat recent Anansei o dragoste pentru gram, numindu-o a lui „cavaler.”
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tammy Slaton: Sunt atât de fericită că sunt căsătorită! Slavă Domnului!

Polițiștii vor să vorbească cu bărbatul văzut mâncând Doritos la Grădina Zoologică din Dallas despre Monkey Heist