in

Acuzatorul lui R. Kelly a fost devastat după ce acuzațiile împotriva cântăreței au fost renunțate

O victimă în cazul de abuz sexual R. Kelly din comitatul Cook, Illinois, vorbește după ce procurorii au renunțat la acuzațiile împotriva cântăreței. Potrivit Chicago Tribune, Lanita Carter este devastată.

Un procuror din Chicago a anunțat luni decizia de a renunța la acuzațiile

După cum a raportat Associated Press, procurorul de stat al județului Cook, Kim Foxx, a spus că va cere judecătorului președinte să renunțe la acuzațiile împotriva lui Kelly. Cântăreața a fost acuzată că a abuzat sexual patru victime, trei dintre ele minore.

Foxx și-a explicat decizia de a renunța la acuzații. Și a împărtășit că crede că muzicianul calomniat nu va mai avea niciodată ocazia să fie un om liber.

Domnul Kelly se gândește să nu mai iasă niciodată din închisoare pentru crimele pe care le-a comis. În timp ce cazurile de astăzi nu mai sunt urmărite penal, simțim că justiția a fost făcută.

Începând de astăzi, Kelly ispășește o pedeapsă de 30 de ani de închisoare pentru acuzațiile federale aduse împotriva lui la New York. Și așteaptă sentința pentru alte acuzații într-un tribunal federal din Chicago. Kelly va primi sentința în acest caz pe 23 februarie.

Potrivit publicației, Kelly face apel la acuzațiile ei din New York. Dar numai cu acea sentință, Kelly „nu poate fi eliberat până la vârsta de 80 de ani”.

În plus, Foxx a explicat că banii neutilizați pentru acest proces vor finanța în schimb „apărarea altor supraviețuitori ai abuzului sexual”.

Procurorii înțeleg că decizia „ar putea fi dezamăgitoare” pentru acuzatorii lui Kelly

Foxx și-a împărtășit admirația pentru victimele din acest caz, recunoscând „curajul de care este nevoie pentru a se prezenta”. El a adăugat că a înțeles că decizia de a renunța la acuzațiile împotriva lui Kelly „ar putea fi dezamăgitoare” pentru acuzatori.

Avocatul lui Kelly, Jennifer Bonjean, este mulțumită de decizie.

Are de dat o singură viață. Deci nu știu câte propoziții pe propoziții ar satisface oamenii.

Unul dintre acuzatorii lui Kelly își împărtășește dezamăgirea față de decizie

Unul dintre acuzatorii lui Kelly – fostul ei coafor – Lanita Carter, este „devastat”.

Mi-am petrecut aproape 20 de ani sperând ca agresorul meu să fie adus în fața justiției pentru ceea ce mi-a făcut. Odată cu anunțul de astăzi, orice speranță de dreptate pentru cazul meu a dispărut… Dreptatea mi-a fost refuzată.

Într-un interviu acordat cotidianului Chicago Tribune, Carter a explicat că a „pus multă speranță” în procurorii care i-au adus acuzațiile.

Am pus multă speranță în ei, că într-o zi voi vedea dreptate, și a fost atât de important pentru mine încât am făcut-o.

Carter a explicat că, încă o dată, a fost dezamăgită.

Cazul meu este important. Când mi-au spus că nu am un caz în 2003, am spus ok și am încercat să merg mai departe. Acum vin din nou în față, după ce m-ai chemat să vin în față. Și acum o spui din nou.

În ciuda deciziei nefavorabile, Carter încă încearcă să rămână pozitiv.

Încă trebuie să fiu pozitiv. Dar nu pot să nu spun, acesta este un taur, este groaznic pentru mine. Sunt socat. Dar încă nu am găsit căptușeala de argint și încă nu mă vindec. La sfârșitul zilei, trebuie să pot pleca. Dar știi, nu m-am simțit bine.

Carter susține că a fost agresată sexual de Kelly în 2003. Avea 24 de ani și a spus că îi împletise părul de aproximativ un an când a avut loc abuzul sexual.

Carter a împărtășit și câteva cuvinte de încurajare pentru alte victime ale abuzului sexual.

Spune-ți adevărul. Nu ascunde, mergi imediat la poliție. Și sperăm că justiția arată diferit pentru ei, pentru că (Foxx) spune că are resurse pentru ei acum pe care nu le va folosi pentru cazul meu.
Sursa: theshaderoom.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Meghan Markle, Prințul Harry îi reduc pe cei care urăsc la tăcere cu un efort de strângere de fonduri de 13 milioane de dolari!

R. Kelly nu simte nicio „uşurare” după ce a luat o pauză în cazul abuzului sexual din Chicago