in

40 de cadouri de Ziua Îndrăgostiților de la mărci celebre: SKIMS, Fenty și multe altele

Acesta este din colaborarea lui Kendall Jenner cu Moon. Ține-l la tine, astfel încât să-ți poți albi dinții în orice moment și să faci o impresie uluitoare. Brandul susține că vă puteți „du look-ul la un nou nivel în doar 30 de secunde de la prima utilizare”.

Un client Amazon este entuziasmat: „Îmi place să am un produs pe care mă pot baza în fiecare zi pentru a-mi îmbunătăți aspectul zâmbetului cu 110%. Zâmbetul meu este cea mai importantă trăsătură a feței mele. Vorbesc cu oamenii în fiecare zi ca parte. de serviciu.Dimineața înainte de muncă sunt mereu în mișcare.Când folosesc stiloul Moon Whitening Pen a fost ușor de utilizat.Uscare rapidă și rezultate instantanee.Nu a trebuit să aștept mai mult de 30 de secunde pentru a vedea asta zâmbetul meu era mai alb decât era înainte de aplicarea gelului Moon. Îl pot păstra în geanta de prânz, în poșetă și, practic, îl pot transporta în buzunar, dacă este nevoie.”

Un cumpărător a comentat: „Acest stilou de albire este destul de impresionant. L-am adăugat la rutina mea de noapte și am dinții mai albi și nu am sensibilitate!”

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kelly Ripa și Mark Consuelos au răspuns NSFW după fiica Lola

22 de lucruri din ghidul de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților de la Goop, de 418.038 USD, pe care le-am cumpăra