in

22 de lucruri din ghidul de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților de la Goop, de 418.038 USD, pe care le-am cumpăra

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Ziua Îndrăgostiților este aproape și este timpul să intri în modul cumpărături de cadouri. de Gwyneth Paltrow site-ul de stil de viață goop a abandonat ghidul anual de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. În fiecare an, așteptăm cu nerăbdare selecția, de la alegeri scandaloase dincolo de bugetul nostru până la cadouri atent care ne-ar putea face viața mai ușoară.

Anul acesta, selecția include 408 articole, cu o valoare totală de aproximativ 418.038 USD (da, am făcut calculul ca să nu trebuie să faci asta). Există și o pereche de cercei de 33.870 USD. Dacă vrei să faci ceva goop-cumpărături de cadouri inspirate, iată câteva dintre articolele utile pe care le-am cumpăra de fapt.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

40 de cadouri de Ziua Îndrăgostiților de la mărci celebre: SKIMS, Fenty și multe altele

Tot ce ar cumpăra editorii noștri de cumpărături de la Anthropologie pentru 100 USD