in

15 articole plăcute din punct de vedere estetic pentru a face fiecare zi să se simtă frumoasă

Am selectat independent aceste produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Plăcut din punct de vedere estetic poate însemna multe lucruri diferite în funcție de preferințele tale personale: de la drăguț și șic la retro și cool, există atât de multe lucruri care pot intra sub definiția „esteticii”.

Cu toate acestea, indiferent de vibrația dvs., dacă un obiect este „plăcut din punct de vedere estetic”, înseamnă că este frumos de privit, ridică restul spațiului în care se află și gâdilă o parte a creierului care vă face să doriți să faceți clic instantaneu pe „Adăugați la Cart”. Poate că ultimul sunt doar eu. Dar, ca persoană care iubește să facă cumpărături, ultimul criteriu suplimentar pe care trebuie să le îndeplinească un produs plăcut din punct de vedere estetic înainte de a-l cumpăra efectiv este că trebuie să fie pe cât de funcțional, pe atât de frumos.

După ce am cercetat adâncurile interweb-ului, am adunat cele mai bune articole care se potrivesc în orice estetică și sunt pe cât de utile, pe atât de frumoase la vedere. De la bucătărie până la camera de zi și dormitor, aceste articole vă vor ridica cu siguranță întregul spațiu pentru a vă face să vă simțiți ca vedeta zilei.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Moartea lui Tire Nichols, a doi salvatori și a locotenentului de pompieri care a venit la fața locului au fost concediați

Lisa Marie Presley avea 4 milioane de dolari în datorii când a murit; Ce s-a întâmplat cu averea lui de 100 de milioane de dolari?