in

15 Accesorii de iarnă Nu este prea târziu să cumpărați

Mărcile prezentate în acest articol sunt parteneri cu NBCUniversal Checkout. ȘI! faceți un comision pentru achiziția dvs. Prețurile sunt exacte la momentul publicării. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!.

Se pare că se întâmplă în fiecare an: vin sărbătorile, apoi vine noul an și apoi… oh, corect. Ne dăm seama că iarna este încă înainte. Multe, de fapt.

Și în fiecare an ajungem în acest punct și cumva ne convingem: Eh, nu sunt atât de multe, de fapt. Mă pot descurca fără chestia asta. Mănușile alea. O pereche de mănuși. Niște cizme de ploaie care se potrivesc cu adevărat.

Așa că ne petrecem următoarele două luni blestemându-ne că nu am făcut-o și jurând că o vom face până iarna viitoare. Dar noi? Nu, uităm de asta de îndată ce vremea se încălzește. Apoi ciclul începe din nou.

Din fericire pentru noi toți, sunt aici să o rup. Am alcătuit o listă cu primele 15 accesorii de iarnă de care uităm mereu că avem nevoie. Indiferent ce spune acea voce mică din ceafă, niciodată nu este prea târziu să le cumperi.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gwendlyn Brown spune că TLC a încercat să-și „proxeneteze” sexualitatea soțiilor surori

Martha Stewart își împărtășește secretele de frumusețe, arată selfie-uri „nefiltrate”.