in

Vezi look-ul formal de iarnă al lui Gabrielle Union și fiica lui Dwyane Wade, Zaya

A fost o noapte de neuitat în casa Wade.

Zaya Wade ea a participat recent la formația ei de iarnă și, bineînțeles, tatăl Dwyane Wade a și mama vitregă Gabrielle Union au fost acolo pentru a ajuta la sărbătorirea și documentarea evenimentului.

„Winter Formal”, au scris atleta și actrița într-o postare comună pe Instagram pe 29 ianuarie, împreună cu un lot de fotografii și videoclipuri cu fiica lor în vârstă de 15 ani înaintea evenimentului. „Să ne sprijinim unul pe celălalt în momentele mari ale vieții este cheia. Toți nervii, toată anxietatea, toată frica… Cu cei dragi alături, indiferent de provocare, avem 10 degete în jos. Întotdeauna.”

Pentru bal, Zaya a purtat o rochie coloană cu paiete și un bolero din tul din colecția Rodarte de toamnă 2022 și și-a accesorizat look-ul cu un colier strălucitor și un clutch asortat. Thomas Christos Kikis el l-a proiectat și Malika James și-a aplicat machiajul. Alexandru Armando a făcut și părul lui Zaya, menționând pe Instagram că au decis să meargă cu „ondule moi pentru a complimenta esența eterică”.Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cumpărătorul unui magazin pentru adulți încearcă să fure un vibrator de 30 de inci, surprins de cameră

Adam Levine și Behati Prinsloo întâmpină copilul nr. 3 în Wake of Awkward Internet Affair