in

TikTok iubește acest filtru pentru cap de duș Amazon – luați-l cât timp este la reducere

Am selectat în mod independent aceste oferte și produse pentru că le iubim și credem că ți-ar putea plăcea la aceste prețuri. ȘI! are relații de afiliat, așa că este posibil să primim un comision dacă cumpărați ceva prin link-urile noastre. Articolele sunt vândute de comerciant, nu de E!. Prețurile sunt exacte la momentul publicării.

Dușurile sunt probabil partea mea preferată a zilei, fie că este un duș revigorant de dimineață, care mă face să declar „Carpe diem!” pe măsură ce ies din baie sau dintr-un duș de seară, atât de relaxant încât spălă tot stresul și grijile zilei. Chestia este că există o mulțime de factori care intervin în crearea rutinei perfecte de duș, de la presiunea bună a apei și aromaterapie liniștitoare până la produse de depanare și playlistul perfect pentru cântare. Dacă doar una dintre aceste componente nu corespunde așteptărilor, aceasta poate face ca întreaga experiență satisfăcătoare să se piardă la gunoi.

Un ingredient foarte important, dar subrecunoscut pentru crearea unei rutine optime de duș este acela de a avea un filtru de duș de încredere. Anul trecut, una dintre rezoluțiile mele de Anul Nou a fost să îmi ridic rutina de îngrijire a părului, mai ales ca cineva care mi-a deschis părul de mai multe ori la rând și căruia părul începea să cadă ca urmare. Altfel spus, părul meu striga după ajutor și știam că era timpul să-mi fac cercetări și unde mai bine să caut soluții decât TikTok?

Mi-am petrecut ore întregi defilând prin videoclipuri nesfârșite și un anumit produs care a continuat să apară în fluxul meu a fost acest filtru pentru cap de duș. Nu mi-am dat seama niciodată că calitatea și compoziția apei îmi pot afecta scalpul și părul, dar cu cât mă gândeam mai mult la asta, cu atât avea mai mult sens. Indiferent de produsul pe care îl utilizați, dacă apa este dură și impură, vă poate răpi părul de umiditate (și poate provoca chiar deteriorarea în continuare a pielii).

După ce am căzut adânc în bârlogul filtrului pentru cap de duș și al recenziilor despre produse de îngrijire a părului, am fost convins că acesta era o nevoie mai mult decât o dorință. Este iubit nu numai pe TikTok, ci și pe Amazon; recenzenții iubesc totul despre el, de la eficiența sa în îmbunătățirea calității și presiunii apei până la lumina sa minunată cu LED care își schimbă culoarea în funcție de temperatura apei.

Dacă ar fi să descriu acest filtru într-o singură propoziție, ar fi „acel lucru de care nu știai că ai nevoie, dar fără care pur și simplu nu poți trăi”. Dacă încă nu ești convins, verifică ce au spus unii recenzenți Amazon despre acest produs și pregătește-ți degetul pentru a face clic pe butonul „Adaugă în coș”.

Sursa: www.eonline.com

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Aston Martin „Desperate Housewives” de Eva Longoria de vânzare

Annie Wersching, în vârstă de 24 de ani și actriță atemporală, a murit de cancer